Antena 3 CNN Actualitate Trenurile Zapezii, reintroduse de luni. Oferte low-cost pentru călătoriile în străinătate, de sărbători

Trenurile Zapezii, reintroduse de luni. Oferte low-cost pentru călătoriile în străinătate, de sărbători

Trenurile Zapezii, reintroduse de luni. Oferte low-cost pentru călătoriile în străinătate, de sărbători
13 Dec 2009   •   10:01

Trenurile Zapezii vor fi reintroduse începând de luni. Este vorba despre garniturile care fac legătura cu staţiunile de pe Valea Prahovei, cu Vatra Dornei sau cu Piatra Neamţ. Oferta de călătorie, lansată de CFR, este valabilă până pe 28 februarie 2010.

În plus, calatorii care vor achizitiona bilete pentru aceste rute de luni si până joi vor beneficia de o reducere cu 20%. Şi mersul trenurilor s-a schimbat, noul program a intrat în vigoare sâmbătă, la miezul nopţii.

Acesta vine şi cu o noutate. Durata călătoriilor a fost recalculată, fiind mărită chiar şi cu 50 de minute, din cauza stării precare a infrastructurii feroviare, care impune restrictii de viteza pe anumite tronsoane.

În altă ordine de idei, CFR a pregătit oferte low-cost pentru cei care călătoresc cu trenul în străinătate de sărbători. CFR Călători oferă tarife speciale pentru mai multe destinaţii din Ungaria şi Austria. Astfel, un bilet pe relaţia Bucureşti-Budapesta, la clasa a doua, va costa numai 29 de euro.

Pe aceeaşi distanţă, la vagon-cuşetă tariful este de 39 de euro. Cumulat, pe relaţii interne şi internaţionale, CFR Călători estimează că luna aceasta va oferi servicii de transport pentru 4,6 milioane de călători.

Antena 3

×
Subiecte în articol: CFR Mersul trenurilor
Parteneri
Pensie de nici 800 de lei, după 36 de ani de muncă. Cum este posibil
x close