Tribunalul Slatina a prelungit mandatul de arestare preventivă pe numele lui Gheorghe Dincă

14 Aug 2019   •   11:49
Tribunalul Slatina a prelungit mandatul de arestare preventivă pe numele lui Gheorghe Dincă

UPDATE 11:48 Magistrații Tribunalului Slatina au decis, miercuri, să prelungească, la cererea procurorilor, mandatul de arestare preventivă pe numele lui Gheorghe Dincă cu încă 30 de zile, din 26 august până la data de 24 septembrie.

----------------------------

UPDATE 10:00. Gheorghe Dincă a ajuns la  Tribunalul Slatina, unde urmează să fie audiat în fața judecătorilor.

----------------------------

Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a îngrozit România, va fi adus marți în faţa magistraţilor Tribunalului Slatina, în jurul orei 10:00, după care va merge în Caracal la locuința sa pentru a fi în preajma anchetatarorilor.

Procurorii au cerut prelungirea arestului preventiv pentru încă 30 de zile, pentru uciderea Alexandrei Măceşanu şi a Luizei Melencu. 

Suspectul crimelor de la Caracal, Gheorghe Dincă, a recunoscut, la audieri, că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, în jurul orei 12,00. 

De asemenea, el susţine că a ucis-o şi pe cea de-a doua fată, Luiza Melencu, de 18 ani, însă anchetatorii nu au reuşit să afle de la el unde i-a aruncat corpul.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close