Antena 3 CNN Actualitate Tripadvisor a blocat recenziile la castelul printului care l-a ucis pe ursul Arthur după comentariile negative ale românilor

Tripadvisor a blocat recenziile la castelul printului care l-a ucis pe ursul Arthur după comentariile negative ale românilor

Tripadvisor, un cunoscut site pe care destinațiile de vacanță sunt evaluate de turiști, a blocat joi, 6 mai, recenziile la Castelul Riegersburg, detinut de prințul care l-a ucis pe Arthur, cel mai mare urs brun din Romania.

Tripadvisor a blocat recenziile la castelul printului care l-a ucis pe ursul Arthur după comentariile negative ale românilor
Sursa foto: Pixabay
de Adelina Miron    |    06 Mai 2021   •   17:05

„Datorită unui eveniment recent care a atras atenția presei și a provocat un aflux de trimiteri de recenzii care nu descriu o experiență directă, am suspendat temporar publicarea de recenzii noi pentru această listă. Dacă ați avut o experiență directă la această proprietate, vă rugăm să reveniți în curând - așteptăm cu nerăbdare să primim recenzia dvs.", anunță cei de la Tripadvisor.

Sute de români au evaluat negativ castelul prințului după uciderea ursului

Sute de români au provocat scăderea dramatică a procentului de aprecieri a Castelului Riegersburg, deținut de prințul Emanuel von und zu Liechtenstein, care l-a ucis pe Arthur. 

Românii au dat recenzii negative pe aplicaţia de hărţi a motorului de căutare online Google pentru castelul care este în proprietea familei Prințului Emanuel din Liechtenstein.

Construcția medievală din Regiunea Stiria, Austria, îndeplinește în acest moment funcția de muzeu și este vizitat de un număr mare de turiști în fiecare an, conform smartradio.ro.

În acest moment, nota amintitei atracții turistice este 3,8 din 5, nota maximă.

Proprietatea prințului avea deja peste 2.000 de recenzii, majoritatea pozitive. 

UPDATE. "În legătură cu controversa privind vânătoarea unui urs, au existat mai multe relatări de presă în care au fost redate informații incorecte care au culminat cu menționarea eronată a unor membri ai Casei de Liechtenstein, care nu au nicio legătură cu acest eveniment. Identificările eronate ale personajelor au cauzat, de asemenea, daune (reputaţionale) pentru prințul Josef-Emanuel von Liechtenstein și tatăl sau, prințul Nikolaus von Liechtenstein, președintele Societății Europene Coudenhove-Kalergi. Aceștia precizează că nu au fost prezenți în România în martie 2021 și nu au participat niciodată la vânătoarea unui urs în România sau în altă țară. Că atare, pornind de la eroarea dumneavoastră de documentare, vă atragem atenția că prințul Josef-Emanuel von Liechtenstein și tatăl sau, prințul Nikolaus von Liechtenstein, nu au nicio legătură cu evenimentul menționat anterior, despre care ați relatat în diferite materiale de presă", se arată într-o informare a Casei de Liechtenstein.

×
Subiecte în articol: print castel Arthur urs
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close