Antena 3 CNN Actualitate Triplul asasinat din Cernavodă: Soţul tinerei înecate, de negăsit. Prietenul lui, reţinut pentru uciderea părinţilor fetei

Triplul asasinat din Cernavodă: Soţul tinerei înecate, de negăsit. Prietenul lui, reţinut pentru uciderea părinţilor fetei

Triplul asasinat din Cernavodă: Soţul tinerei înecate, de negăsit. Prietenul lui, reţinut pentru uciderea părinţilor fetei
Sursa foto: Foto: Video News
06 Ian 2011   •   08:33

Prietenul lui Bogdan Mitu, soţul tinerei înecate în Dunăre, a recunoscut că i-a omorât pe părinţii fetei. Împreună cu suspectul principal, Giani Deli-Iorga, poliţiştii au reconstituit scena crimei. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi audiat toată noaptea. Între timp, Bogdan Mitu, despre care se crede că şi-a omorât soţia, este dat în urmărire generală.

Toate supoziţiile oamenilor legii în legătură cu triplul asasinat au fost eliminate după ce au stat de vorbă cu Giani Deli-iorga, cel mai bun prieten al lui Bogdan Mitu. În timpul audierilor, bărbatul le-a refăcut poliţiştilor filmul asasinării socrilor lui Bogdan.

Omul le-a povestit anchetatorilor că avea o relaţie cu Gabriela, soţia lui Bogdan. Acum câteva zile, Bogdan a aflat, moment în care Giani s-a dus la casa părinţilor fetei, ca să îi convingă să stea ei de vorbă cu soţul femeii. Voia ca cei doi soţi să se împace. Dar tatăl fetei nu a primit vestea prea bine. A pus mâna pe un cuţit şi l-a ameninţat pe Deli-Iorga.

Bărbatul s-a enervat şi s-a luat la bătaie cu cei doi bătrâni pe care apoi i-a omorât cu câte 30 de lovituri de cuţit. Pe mama Gabrielei au găsit-o rudele moartă într-un dulap. Pe tată l-au găsit la demisol, sub un pat, plin de tăieturi şi sânge.

În timp ce părinţii Gabrielei erau omorâţi de cel mai bun prieten al său, Bogdan lua viaţa propriei soţii. Se pare că bărbatul nu a putut suporta gândul că soţia l-a înşelat. Aşa că ar fi înecat-o în Dunăre.

Singurul martor însă, fratele de 14 ani, a declarat altceva: că Bogdan a înecat-o pe sora lui iar apoi s-a aruncat şi el în apă. Doar că numai trupul fetei a fost găsit şi dus la morgă.

Trei crime, doi suspecţi


Soţul tinerei ar fi fost pe moarte

Cazul de la Cernavodă nu este nici pe departe rezolvat. Anchetatorii pornesc de la premisa că Bogdan Mitu şi-ar fi ucis soţia din gelozie. Nici până acum nu se ştie dacă s-a sinucis sau încă trăieşte. Un lucru e clar: niciun medic nu a putut confirma faptul că Bogdan Mitu suferea de vreo boală în stadiu terminal.

Bogdan şi Gabriela s-au cunoscut în urmă cu 7 ani. Aparent, erau fericiţi. Vecinii spun că bărbatul era posesiv, deşi nu avea motive. Tânărul nu a dus lipsă de nimic. Primea bani şi de la tată şi de la mamă, chiar dacă părinţii lui erau despărţiţi.

Apoi ar fi intervenit o problemă de sănătate, spune mama lui Bogdan. O boală foarte gravă care l-ar fi făcut să slăbească 40 de kilograme în câteva luni. Iar Bogdan ar fi refuzat să se trateze.

Din acest motiv, bărbatul s-a hotărât, se pare, să-şi ia zilele. Şi i-ar fi spus asta şi mamei lui. Se pare că bărbatul era decis să o omoare şi pe Gabriela.

Medicii psihiatri spun că dacă tânărul era într-adevăr pe moarte, gestul său poate fi interpretat ca o reacţie a unui om furios care ştie că nu mai are mult de trăit, dar nu vrea să moară singur. Deocamdată însă, niciun medic nu a confirmat presupusa boală a lui Bogdan.


×
Subiecte în articol: Cernavoda asasinat crima retinut suspect
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close