Antena 3 CNN Actualitate Tristan Tate, fost iubit al Biancăi Drăgușanu, postare controversată pe TikTok

Tristan Tate, fost iubit al Biancăi Drăgușanu, postare controversată pe TikTok

Polițiștii au descins în vila din Pipera a fraților Tristan și Andrew Tate, după ce aceştia ar fi sechestrat o femeie de origine americană, Emma Aida Gabbey.

Tristan Tate, fost iubit al Biancăi Drăgușanu, postare controversată pe TikTok
Sursa foto: Instagram.com/talismantate
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Apr 2022   •   22:36

Polițiștii au fost alertați chiar de către oficiali ai Ambasadei SUA la București.

Potrivit surselor Antena 3, femeia de cetățenie americană ar fi fost racolată pentru exploatare sexuală. Frații Tate ar fi racolat mai multe femei în vila lor în care au amenajat un studio de videochat.

Milionarul Tristan Tate a postat în această seară pe contul său de TikTok un videoclip în care apar mai multe femei. "Tate duce 8 fete frumoase într-o excursie", este descrierea clipului.

Postarea lui Tristan Tate, la puţin timp după ce poliţiştii au descins cu mascaţii în vila sa

@tate_wisdom Tate and his 8 GIRLFRIENDS in the coach??… #hustlersuniversity #money #rich #freedom #entrepreneur #redpill #business #motivation #willsmith #millionaire #million #famous #scandal #xcybza #fyp #sidehustle ♬ original sound - Enul.vvr

Ambasada SUA la București a fost cea care a sesizat autoritățile din România despre sechestrare după ce Emma Aida Gabbey i-ar fi trimis iubitului ei din America adresa locuinței din Pipera prin intermediul telefonului mobil, iar acesta din urmă a anunțat serviciul diplomatic.

 

×
Subiecte în articol: Tristan Tate
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close