Antena 3 CNN Actualitate UPDATE: Ion Iliescu, apostrofat la priveghiul maestrului Mircea Albulescu

UPDATE: Ion Iliescu, apostrofat la priveghiul maestrului Mircea Albulescu

UPDATE: Ion Iliescu, apostrofat la priveghiul maestrului Mircea Albulescu
Sursa foto: Foto: VideoNews
09 Apr 2016   •   15:47

UPDATE: Mii de persoane și-au luat rămas bun de la Mircea Albulescu sâmbătă. Dar au existat și incidente. Reporterul Antena 3 George Ciubotaru a explicat ce s-a întâmplat:

"Au fost foarte mulți oameni astăzi, în foaierul Sălii Mari din Teatrul Național, pentru a-și lua rămas bun de la maestrul Mircea Albulescu. Au fost mulți actori, oameni de rând dar și politicieni. Dintre aceștia, vorbim despre fostul președinte Ion Iliescu, care a fost apostrofat la plecarea de la TNB, de către un cetățean. Omul a strigat după fostul președinte de țară că un trădător de țară nu are ce căuta la căpătâiul unui astfel de actor. A fost luat repede de forțele de ordine, nu a fost nevoie de alte măsuri, pentru că s-a liniștit repede omul și, cel mai probabil, Ion Iliescu nici nu l-a auzit pe acesta. A fost un incident izolat, nefericit, pentru că era un moment solemn, în care foarte mulți actori își luau rămas bun de la Mircea Albulescu. Mâine, la ora 14:00, va avea loc și înmormântarea cu onoruri militare."

----------------------------

Trupul marelui actor Mircea Albulescu va fi depus în această dimineaţă, între orele 10 şi 13, în foaierul sălii Mari a Teatrului Naţional, unde cei care l-au iubit şi i-au respectat munca pot să-i aducă un ultim omagiu.

Înmormântarea va avea loc duminică la prânz, la cimitirul Reînvierea din Capitală.

Marele actor avea grad de comandor şi va fi înmormântat cu onoruri militare.

Mircea Albulescu s-a stins din viaţă în noaptea de joi spre vineri la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Maestrul scenei româneşti a lăsat în urmă roluri memorabile în sute de piese de teatru, dar şi în cele peste 70 de filme în care a jucat.

 

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close