Antena 3 Actualitate Trupul unui bărbat mort, lăsat ore întregi pe jos, în centrul oraşului Huși

Trupul unui bărbat mort, lăsat ore întregi pe jos, în centrul oraşului Huși

de Claudia Popovici    |    12 Oct 2020   •   20:05
Trupul unui bărbat mort, lăsat ore întregi pe jos, în centrul oraşului Huși
Sursa foto: vremeanoua.ro

Martorii spun că bărbatul a căzut pur și simplu din picioare, în fața unui automat de cafea şi a murit pe loc. După ce medicii de pe ambulanţă au constat decesul, trupul neînsufleţit al bărbatului a stat ore întregi pe jos în aşteptarea unei maşini de la Medicină Legală. Localnicii sunt indignaţi de indiferenţa cu care a fost tratat acest caz.

Luni dimineaţa, bărbatul s-a prabuşit din picioare lăngă un automat de cafea din zona pieţei agro-alimentare din Huşi, judeţul Vaslui. Apelul la 112 a fost facut de una din persoanele care erau în zonă.

Din pacate, medicii nu au mai putut face nimic şi au constatat decesul bărbatului

„Apelul la 112 a fost făcut la ora 6 și 19 minute. Serviciul de Ambulanță a trimis un echipaj la fața locului, însă, într-adevăr, semnele morții erau instalate. S-a constatat decesul și cadavrul a fost lăsat acolo, în prezența Poliției, la ora 6,50.”, a precizat șefa Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui.

Trupul neînsuflețit al bărbatului, acoperit cu un celofan, a stat ore întregi în mijlocul străzii.

„Eu am trecut pe acolo, că am drumul la serviciu prin piață, și m-am speriat foarte tare. Omul e jos, învelit cu ceva. Nu înțelegem cum poate fi lăsat un mort așa, în centrul orașului, atâta timp”, a declarat unul dintre trecători, pentru vremeanoua.ro

Localnicii din zonă au aprins lumânări lângă trupul neînsufleţit al bărbatului şi se declară indignaţi de indiferenţa cu care a fost tratat acest caz.

“Cel mai probabil, este așteptată mașina de la Medicina Legală. Persoana în cauză este trecută ca neidentificată, întrucât urmează ca polițiștii să verifice identitatea sa.”, a mai precizat șefa Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close