Antena 3 CNN Actualitate Trupul unui bărbat mort, lăsat ore întregi pe jos, în centrul oraşului Huși

Trupul unui bărbat mort, lăsat ore întregi pe jos, în centrul oraşului Huși

Martorii spun că bărbatul a căzut pur și simplu din picioare, în fața unui automat de cafea şi a murit pe loc. După ce medicii de pe ambulanţă au constat decesul, trupul neînsufleţit al bărbatului a stat ore întregi pe jos în aşteptarea unei maşini de la Medicină Legală. Localnicii sunt indignaţi de indiferenţa cu care a fost tratat acest caz.

Trupul unui bărbat mort, lăsat ore întregi pe jos, în centrul oraşului Huși
Sursa foto: vremeanoua.ro
de Claudia Popovici    |    12 Oct 2020   •   20:05

Luni dimineaţa, bărbatul s-a prabuşit din picioare lăngă un automat de cafea din zona pieţei agro-alimentare din Huşi, judeţul Vaslui. Apelul la 112 a fost facut de una din persoanele care erau în zonă.

Din pacate, medicii nu au mai putut face nimic şi au constatat decesul bărbatului

„Apelul la 112 a fost făcut la ora 6 și 19 minute. Serviciul de Ambulanță a trimis un echipaj la fața locului, însă, într-adevăr, semnele morții erau instalate. S-a constatat decesul și cadavrul a fost lăsat acolo, în prezența Poliției, la ora 6,50.”, a precizat șefa Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui.

Trupul neînsuflețit al bărbatului, acoperit cu un celofan, a stat ore întregi în mijlocul străzii.

„Eu am trecut pe acolo, că am drumul la serviciu prin piață, și m-am speriat foarte tare. Omul e jos, învelit cu ceva. Nu înțelegem cum poate fi lăsat un mort așa, în centrul orașului, atâta timp”, a declarat unul dintre trecători, pentru vremeanoua.ro

Localnicii din zonă au aprins lumânări lângă trupul neînsufleţit al bărbatului şi se declară indignaţi de indiferenţa cu care a fost tratat acest caz.

“Cel mai probabil, este așteptată mașina de la Medicina Legală. Persoana în cauză este trecută ca neidentificată, întrucât urmează ca polițiștii să verifice identitatea sa.”, a mai precizat șefa Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui.

 

×
Subiecte în articol: Husi Vaslui
Parteneri
A crescut vârsta de pensionare. Zeci de mii de români sunt afectaţi
x close