Antena 3 CNN Actualitate Trupul deputatului Victor Surdu va fi depus la Parlament

Trupul deputatului Victor Surdu va fi depus la Parlament

Trupul deputatului Victor Surdu va fi depus la Parlament
Sursa foto: Foto: Intact Images
08 Apr 2011   •   09:04

Trupul neînsufleţit al deputatului Victor Surdu va fi depus vineri la Palatul Parlamentului, la sala "Constantin Brâncuşi".  Soţul cântăreţei Angela Similea a încetat din viaţă joi. Deputatul PSD avea 63 de ani şi suferea de cancer la pancreas.

Deputatul PSD Victor Surdu va fi înmormântat, sâmbãtã, în localitatea ilfoveanã Ciorogârla, lângã Bucureşti, potrivit propriei dorinţe. Fratele deputatului, Gabriel Surdu, a fost cel care a anunţat că trupul acestuia va fi depus la Parlament.

"Am fost alãturi tot timpul unul de altul, într-o viaţã plinã de suişuri şi coborâşuri. E o grea pierdere pentru familia noastrã. Victor a obţinut performanţe deosebite şi a muncit foarte mult. Poate şi de asta s-a întâmplat ce s-a întâmplat, cã n-a avut grijã de el. S-a dus de tânãr, la doar 63 de ani”, a declarat Gabriel Surdu, potrivit Mediafax.

Victor Surdu a ocupat în perioada 1989-1990 funcţia de ministru al Agriculturii, având specializarea de inginer horticultor. După obţinerea mandatului de deputat în Parlamentul României, a devenit vicepreşedinte al Comisiei de Agricultură din Camera Deputaţilor.

Depuatul s-a confruntat, în ultimele luni de viaţă, cu grave probleme de sănătate. În luna februarie, Victor Surdu, soţul Angelei Similea a mai fost internat la Spitalul Sfântul Pantelimon, la secţia de Chirurgie, după un lung tratament şi mai mult operaţii la pancreas.









×
Subiecte în articol: ciorogarla parlament deces înmormântare
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close