Antena 3 CNN Actualitate Trupul lui Adrian Păunescu nu a putut fi depus la Ateneu din cauza concertelor programate

Trupul lui Adrian Păunescu nu a putut fi depus la Ateneu din cauza concertelor programate

Trupul lui Adrian Păunescu nu a putut fi depus la Ateneu din cauza concertelor programate
05 Noi 2010   •   15:30

Ateneul Român nu poate primi şi expune trupul neînsufleţit al lui Adrian Păunescu din cauza concertelor programate. Anunţul a fost făcut, vineri, de către reprezentanţii Filarmonicii George Enescu, prin intermediul unui comunicat de presă citat de Mediafax.

"Filarmonica George Enescu îşi exprimă profundul regret faţă de dispariţia celui care a fost Adrian Păunescu. Memoria sa trebuie să fie cinstită, aşa cum se cuvine unui mare om de cultură. Din păcate, motivat de concertele şi repetiţiile deja programate în aceste zile şi din respect faţă de publicul care a cumpărat deja bilete, Rotonda Ateneului Român nu poate primi şi expune pentru un ultim omagiu, corpul neînsufleţit al scriitorului", se arată în comunicat.

Precizarea vine după ce în presă a apărut informaţia potrivit căreia trupul lui Adrian Păunescu va fi depus la Ateneul Român.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al poetului Adrian Păunescu a fost adus, vineri, la sediul Uniunii Scriitorilor din România, situat pe Calea Victoriei din Bucureşti. Oamenii pot merge acolo pentru a depune flori şi lumânări şi pentru a-i aduce poetului un ultim omagiu.

Înmormântarea poetului Adrian Păunescu va avea loc duminică, în Cimitirul Bellu din Capitală, pe Aleea Scriitorilor.

×
Subiecte în articol: Adrian Paunescu concerte
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close