Antena 3 CNN Actualitate Trupul unui bărbat tranşat, găsit la Hitiaş, în Timiş

Trupul unui bărbat tranşat, găsit la Hitiaş, în Timiş

Trupul unui bărbat tranşat, găsit la Hitiaş, în Timiş
Sursa foto: Foto: Intact Images
19 Iun 2011   •   12:19

Trupul unui bărbat tranşat a fost găsit, duminică dimineaţă, la Hitiaş, în judeţul Timiş. Cadavrull aparţine unui bărbat din Lugoj, dispărut în urmă cu câteva luni. În ianuarie, poliţiştii au găsit partea inferioară a corpului, fără cap şi membre.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş, Andrea Cinteză, a declarat  că poliţiştii au descoperit, duminică dimineaţa, în râul Timiş, un fragment dintr-un trup uman, respectiv cavitatea toracică.
   
"Poliţiştii au descoperit în zona fostei balastiere de pe râul Timiş, în dreptul localităţii Hitiaş, un fragment de trup uman. Este vorba despre despre o cavitate toracică. Poliţiştii fac în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate provenienţa fragmentului uman", a spus Cinteză, citată de Mediafax.
   
Potrivit anchetatorilor, fragmentul uman ar putea aparţine unui bărbat în vârstă de 42 de ani, Titu Veliciu, al cărui trunchi a fost descoperit, în luna ianuarie, în groapa de gunoi din Lugoj, însă acest lucru va fi confirmat în urma analizelor ADN.
   
Cadavrul unui bărbat care a fost decapitat şi căruia i-au fost tăiate mâinile şi picioarele a fost găsit, în 6 ianuarie, la groapa de gunoi din Lugoj, trupul fiind pus într-un sac menajer.
   
Ulterior, anchetatorii au stabilit că victima era Titu Veliciu, de 42 de ani, cunoscut ca o persoană care locuia pe stradă, el fiind identificat pe baza probelor ADN.
   
În februarie, poliţiştii din Timiş au ridicat două persoane suspecte în acest caz, ele fiind duse la audieri la Parchet.
   
Surse apropiate anchetei susţineau că cele două persoane sunt un fost militar şi un fost poliţist din Lugoj, în compania cărora a fost văzută victima. Cei doi au recunoscut în faţa anchetatorilor că îl cunoşteau pe bărbatul tranşat, dar au negat că ei ar fi autorii crimei.
   
Aceleaşi surse susţineau că în casa unuia dintre cei doi suspecţi au fost găsite pete despre care se crede că ar fi de sânge, dar urmează să fie făcute cercetări.
   
Ulterior, cei doi suspecţi au fost lăsaţi să plece după ce au fost audiaţi de anchetatori.

×
Subiecte în articol: trup barbat Timis
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close