Antena 3 CNN Actualitate Tudor Chirilă, despre redeschiderea restaurantelor din București: "Educația poate să mai aștepte că na, nu e așa de importantă!"

Tudor Chirilă, despre redeschiderea restaurantelor din București: "Educația poate să mai aștepte că na, nu e așa de importantă!"

Tudor Chirilă se arată revoltat de faptul că şcolile rămân în continuare închise, în condițiile în care restaurantele și sălile de spectacol vor funcţiona, de luni, la o capacitate de maximum 30%.

Tudor Chirilă, despre redeschiderea restaurantelor din București: "Educația poate să mai aștepte că na, nu e așa de importantă!"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    23 Ian 2021   •   12:54

Artistul spune, pe o reţea de socializare, că nu înțelege motivul pentru care elevii nu pot merge la şcoală, iar adulţii vor merge la restaurante.

Relaxarea restricţiilor din Capitală vine după ce trei zile la rând incidența de infectare cu coronavirus a fost sub 3 la mie.

Chirilă: De ce școlile nu se redeschid de luni? De ce mai stau închise încă două săptămâni? 

"Și atunci de ce școlile nu se redeschid de luni? De ce mai stau închise încă două săptămâni? 

Ah, stai, educația poate să mai aștepte că na, nu e așa de importantă", sunt întrebările la care Tudor Chirilă încearcă să găsească răspunsuri pe rețelele de sociale.

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a anunţat vineri că în cadrul Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) s-a hotărât ca, de luni, să fie relaxate mai multe măsuri restrictive.
 

×
Subiecte în articol: tudor chirila şcoli COVID-19
Parteneri
Elena Mateescu anunţă peste 20 de grade la final de februarie
x close