Antena 3 CNN Actualitate Patru români infectaţi cu coronavirus. Ciuhodaru: Am cerut în Parlamentul European redeschiderea Institutului Cantacuzino

Patru români infectaţi cu coronavirus. Ciuhodaru: Am cerut în Parlamentul European redeschiderea Institutului Cantacuzino

A patra persoană a fost diagnosticată cu infecție cu noul coronavirus pe teritoriul României. Tudor Ciuhodaru, medic UPU, spune că măsurile de prevenție sunt foarte importante.

Patru români infectaţi cu coronavirus. Ciuhodaru: Am cerut în Parlamentul European redeschiderea Institutului Cantacuzino
Sursa foto: Tudor Ciuhodaru/Facebook
de S.T.    |    03 Mar 2020   •   14:32

„E foarte important ca în situații de risc epidemiologic să știm aceste reguli”, a spus Ciuhodaru, marți, la Antena 3.

„La nivel european sunt măsuri fără precedent. În Parlamentul European s-a interzis timp de trei săptămâni intrarea oricărei alte persoane care nu are legătură cu activitatea parlamentară.

Măsurile de prevenție sunt intensificate.

Vă reamintesc că am cerut, în plenul Parlamentul European, să fie finanțată corespunzător și prioritate europeană redeschiderea Institutului Cantacuzino.

E important să ai un loc unde să poți face vaccinuri sau să ai o fabrică de materiale sanitare în situații de criză din punct de vedere epidemiologic”, a mai spus Ciuhodaru.

Tudor Ciuhodaru: La nivel european sunt măsuri fără precedent

Un al patrulea caz de infectare cu noul coronavirus a fost confirmat, marți după-amiază, în România, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 47 de ani din Timișoara, care a intrat în contact cu femeia de 38 de ani, deja diagnosticată cu această boală, anunță Grupul ce Comunicare Strategică.

×
Subiecte în articol: Tudor Ciuhodaru medic coronavirus
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close