Antena 3 CNN Actualitate Tudor Gheorghe: "Avem lipsă de oameni de calitate în conducerea acestei țări. Avem politruci, nu politicieni"

Tudor Gheorghe: "Avem lipsă de oameni de calitate în conducerea acestei țări. Avem politruci, nu politicieni"

Tudor Gheorghe a vorbit despre România, clasa politică şi cum ne-am putea recupera după efectele pandemiei. Rapsodul a ajuns la o concluzie: ţara noastră nu mai are oameni de valoare în fruntea ţării, nimeni căruia să îi pese sau să lupte pentru binele comun.

Tudor Gheorghe: "Avem lipsă de oameni de calitate în conducerea acestei țări. Avem politruci, nu politicieni"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Dec 2021   •   21:50

Tudor Gheorghe a precizat că salvarea României stă în copiii de la ţară, singurii care, dacă ar avea tot ce au nevoie, ar putea crea acea ţară efectiv educată pentru că ar duce mai departe viziunea strămoșilor şi bunicilor noștri. Viziune pe care şi el, celebrul rapsod se străduiește să o mențină vie prin cântecele sale prin păstrarea identității limbii române.

„Mi-e dor de întâlnirea cu oamenii. Am stat prea mult izolați. La unii în izolarea asta au apărut tot felul de gânduri. Nu am mai avut timp să acționăm.

Am stat şi ne-am lăsat duși de tot felul de gânduri negre şi astea nu sunt aducătoare de fericire. O să fie greu să ne recuperăm. Doar copilașii aia de la ţară, doar de la ei aștept salvarea.

Dacă ei vor avea ce trebuie ţara asta va fi exact cum şi-au dorit-o strămoșii, bunicii, cum mi-o doresc eu şi tu, cei care vedem ce întâmplă azi în spațiul românesc.

"Avem lipsă de oameni de calitate în conducerea acestei țări. Avem politruci, nu politicieni"

Când vom avea o Românie efectiv educată, nu vorbe. Oameni care să ştie când se duc să voteze de ce votează şi pe cine votează Câtă vreme nimeni nu ştie nimic, câtă vreme punem un vot ne lăsăm influențați de un tip cu farmec care apare la televizor şi ne vrăjește frumos.

De multe ori ne-am bazat pe ce am crezut că e şi nu pe ce a fost. Mă certa la un moment dat Adrian Păunescu care mă invita să intru în politică. I-am spus că nu ştiu să mint. Nu pot să fiu politician. Aici trebuie să tragi un zid, să fii impasibil la durerile altora. Dacă tu ai un ţel şi tu crezi că acest țel este bine. Nu mergi aşa ca găina oarbă în boabe.

Adică oameni deștepți care au acestă calitate. Nu oricine poate fi politician. Sunt o mulțime de ţingălăi care dau din gură pe la televizor şi sunt politicieni. Nu. În ultima vreme nu am întâlnit un politician adevărat. Oamenii de calitate s-au retras şi în locul lor au apărut cei care au știut să se descurce. La ora actuală avem lipsă de oameni de calitate în conducerea acestei țări. Avem politruci, nu politicieni. Nici nu au cuvinte, nu au vorbe. Mi-e dor de Crin Antonescu, ală vorbea. De Vadim, Pruteanu, Vulpescu, Păunescu. Uită-te cum vorbesc aştia care sunt acolo. Sincer îmi pare rău de ce se întâmplă", a spus Tudor Gheorghe la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: Tudor Gheorghe 1 Decembrie
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close