Antena 3 Actualitate Tudor Sişu, anchetat din nou într-un dosar de droguri

Tudor Sişu, anchetat din nou într-un dosar de droguri

28 Sep 2009   •   18:03
Tudor Sişu, anchetat din nou într-un dosar de droguri
Sursa foto: sisu

Sişu, din nou în atenţia poliţiştilor. Cântăreţul din trupa La Familia este anchetat într-un nou dosar de droguri, al treilea, şi are interdicţie de a părăsi oraşul. Se pare că de data aceasta, Tudor Sişu a fost turnat de doi cunoscuţi, prinşi în flagrant, în timp ce voiau să vândă cannabis.

Drogurile erau aduse din Bucureşti, iar tinerii tocmai se pregăteau să le vândă. Nu au mai apucat pentru că au dat peste ofiţerii de la crimă organizată. Au fost arestaţi preventiv, pentru trafic şi deţinere de droguri pentru consum propriu şi riscă până la 15 ani de închisoare.

Ca să-şi mişcoreze, pedeapsa, probabil, tinerii le-au dat anchetatorilor informaţii despre o a treia persoană, care le-ar fi furnizat marfa, adică Tudor Sişu.

Cei doi tineri prinşi în flagrant au primit mandate de arestare preventivă pentru trafic şi deţinere de droguri de risc pentru consum propriu. Sişu este cercetat în stare de libertate tot pentru aceleaşi fapte şi nu are voie să părăsească localitatea de domiciliu.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close