Antena 3 CNN Actualitate Tudorel Butoi, despre șoferul drogat care a spulberat opt tineri la 2 Mai: ”Este un naiv excentric. A distrus familii”

Tudorel Butoi, despre șoferul drogat care a spulberat opt tineri la 2 Mai: ”Este un naiv excentric. A distrus familii”

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a făcut o analiză, în direct la Antena 3 CNN, a comportamentului șoferului de 19 ani, drogat, care a izbit în plin opt oameni la 2 Mai: ”Este un naiv excentric”

Tudorel Butoi, despre șoferul drogat care a spulberat opt tineri la 2 Mai: ”Este un naiv excentric. A distrus familii”
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Aug 2023   •   20:20

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a făcut o analiză în ceea ce privește comportamentului tânărului de 19 ani, care a condus sub influența drogurilor și a spulberat opt oameni, dintre care doi au murit, la 2 Mai.

”A distrus familii. El este un naiv excentric. Nu are capacitatea de analiză și sinteză mentală la nivelul înțelepciunii. Mi-ați spus foarte multe lucruri despre el și eu vi le confirm că în situația în care ești sub influența drogului, perceptivitatea dispare, atenția este disfuncțională, memoria la fel, coodonarea la fel, dar nu mi-ați spus, băiatul ăsta are are și el o inserție socială, are o responsabilitate, vreun serviciu?”, a precizat Tudorel Butoi, psiholog criminalist, în direct la Antena 3 CNN.

Citește și: Filmul accidentului de la 2 Mai, unde şoferul de 19 ani, drogat, a izbit în plin opt pietoni, apoi a fugit de la locul accidentului

”Infantilist excentric. Că nu are el tragere de inimă către serviciu și muncă, asta este problema lui și a altora. Problema noastră, a maturilor, a educatorilor, a polițiștilor este să îi antrenăm în așa ceva.

Poliția nu poate să facă absolut nimic, câtă vreme nu umbli în lege, să dai legi de protecție a polițistului în acțiunile pe care le face, că altfel îl porți prin tribunale și prin parchete”, a mai spus Tudorel Butoi.

×
Subiecte în articol: şofer drogat 2 Mai morti Tudorel Butoi
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close