Antena 3 CNN Actualitate Tudorel Butoi, psiholog criminalist, în cazul procurorului Ramona Bulcu, care s-a sinucis la Parchetul General: „E regretabil”

Tudorel Butoi, psiholog criminalist, în cazul procurorului Ramona Bulcu, care s-a sinucis la Parchetul General: „E regretabil”

Tudorel Butoi, psiholog criminalist, în cazul procurorului Ramona Bulcu, care s-a sinucis la Parchetul General: „E regretabil”
26 Apr 2019   •   13:06

Tudorel Butoi, psiholog criminalist, a vorbit la Antena 3 despre cazul Ramonei Bulcu, procurorul care s-a sinucis la Parchetul General. 

„Accident cu aspect de suicid. Eu am văzut la viața mea sinucigași care și-au lăsat jurnale intime în care vorbeau de gestul suicidal și nu erau scrise de ei aceste jurnale, așa că așteptăm. Sau o crimă cu aspect de suicid. 

După avocați, încep să se mai sinucidă și dintre procurori. Îl avem pe cel din Timișoara care s-a aruncat și el pe fereastră. 

Citiți și Procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis după ce s-a aruncat de la etajul 5, la Parchetul General

Acum o avem și pe doamna, sigur e regretabil pentru familie, dar problema de fond e ce îi determină pe acești indivizi aflați pe climatul Justiției, unde e miză, risc, conflictualitate, implicare, consecințe, să se sinucidă. 

Vom vedea în ce spețe a fost implicată biata femeie și vom vedea despre ce e vorba. Oricum trebuie aceste evenimente să atragă atenția celor din zona asta să tragă concluziile necesare”, a spus Tudorel Butoi. 

Citiți și Ce îi spunea unei prietene în urmă cu câteva zile procurorul Ramona Bulcu, cea care s-a sinucis aruncându-se din clădirea Parchetului General

Procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis vineri după ce s-a aruncat de la etajul 5 al Parchetului General. Ramona Bulcu ar fi intrat în depresie în ultima perioadă și ar fi avut și probleme de sănătate. Această depresie ar fi coincis cu un control al Inspecției Judiciare, dar în urma căruia nu s-au găsit nereguli. Ramona Bulcu avea doi copii.

Citiți și Jurnalista Adina Anghelescu, despre procurorul Ramona Bulcu care s-a sinucis la Parchetul General: O femeie extraordinar de blândă, de empatică

 

×
Subiecte în articol: Parchetul general
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close