Antena 3 CNN Actualitate Tudorel Toader, despre cum a decurs întâlnirea cu ambasadorii: "N-a existat niciun reproș. A fost o discuție absolut constructivă"

Tudorel Toader, despre cum a decurs întâlnirea cu ambasadorii: "N-a existat niciun reproș. A fost o discuție absolut constructivă"

Tudorel Toader, despre cum a decurs întâlnirea cu ambasadorii: "N-a existat niciun reproș. A fost o discuție absolut constructivă"
Sursa foto: foto: Facebook
06 Dec 2017   •   13:00

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a luat parte miercuri la întâlnirea cu mai mulți ambasadori din zece țări, iar în urma discuției a declarat că nu este nimeni care să conteste libertatea de legiferare sau necesitatea modificării legilor Justiției. 

"Ca o primă concluzie, nimeni nu contestă libertatea de legiferare, nimeni nu contestă necesitatea modificării legilor Justiției în acord cu exigențele constituționale, în acord cu standardele europene, nimeni nu contesta necesitatea adoptării unor soluții echitabile în legile Justiției", a spus ministrul Justiției, potrivit Agerpres

Tudorel Toader a mai că pe parcursul discuției nu au existat reproșuri. 

"Nu. Vă asigur că n-a existat niciun reproș. A fost o discuție absolut constructivă, o discuție lămuritoare, o discuție care e normal și necesar să aibă loc între institutii", a mai adăugat el. 

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close