Antena 3 CNN Actualitate Tudorel Toader cere protecție pentru procurorul care îl anchetează pe Lucian Onea

Tudorel Toader cere protecție pentru procurorul care îl anchetează pe Lucian Onea

Tudorel Toader cere protecție pentru procurorul care îl anchetează pe Lucian Onea
23 Mai 2018   •   14:07

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, cere protecție pentru Elena Iordache, procurorul de la PICCJ care a început urmărirea penală pentru fostul șef al DNA Ploiești Lucian Onea.

Marți, procurorul-șef al DNA Prahova a fost pus sub urmărire penală de către Parchetul de pe lângă. Înalta Curte de Casație și Justiție, alături de Mircea Negulescu „Portocală.”

”Spuneam că justiția scârțâie din toate încheieturile și trebuie resetată. Privind în urmă vedem că respectiva afirmație a devenit și mai actuală și mai evidentă. Ne aflăm într-un moment în care adevărul începe să iasă la suprafață, justiția în sine începe să se normalizeze. Dețin multe informații cu privire la modul în care se desfășoară ancheta de către procurorul Elena Iordache, informațiile au apărut și în spațiul public și e foarte bine, ca românii să știe care e fața justiției. În acest context, am solicitat CSM să procedeze la sesizarea Inspecției Judiciare în vederea verificării unor eventuale fapte de natură să încalce independența procurorului Elena Iordache” a spus Tudorel Toader la Antena 3.

×
Subiecte în articol: judecatoare protecţie tudorel toader
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close