Antena 3 Actualitate Tudorel Toader, declarații în scandalul momentului: Evalurea procurorului general nu a venit din senin

Tudorel Toader, declarații în scandalul momentului: Evalurea procurorului general nu a venit din senin

27 Aug 2018   •   10:54
Tudorel Toader, declarații în scandalul momentului: Evalurea procurorului general nu a venit din senin

Tudorel Toader, ministrul Justiției, a făcut, luni, noi declarații despre evaluarea procurorului general al României.

„Voi face evaluarea, în maxim 30 de zile voi prezenta public rezultatele. Voi face o radiografie a activității manageriale și voi trage o concluzie”, a zis Tudorel Toader.

”Evalurea procurorului general nu a venit din senin. (…) Ministerul Public s-a îndepărtat progresiv de la rolul de garantare a drepturilor și libertăților cetățenilor. Voi face evaluarea în maxim 30 de zile. Voi prezenta public rezultatele. Voi face o radiografie a activității manageriale desfășurate de procurorul general și voi trage o concluzie. Decizia nu am luat-o din senin, nu a fost una dată de împrejurări.”, a spus Tudorel Toader.

„Nu există o ordonanță pentru amnistiție”, a precizat ministrul Justiției.

Totodată, ministrul Justiției a afirmat că a primit de la procurorul general o copie a protocolului secret încheiat cu SRI, însă lipseau ultimele două pagini, inclusiv cea pe care apăreau semnatarii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close