Antena 3 CNN Actualitate Tudorel Toader: „Demnitatea de ministru al Justiției nu am acceptat-o ca să îmi lustruiesc cartea de vizită”

Tudorel Toader: „Demnitatea de ministru al Justiției nu am acceptat-o ca să îmi lustruiesc cartea de vizită”

Tudorel Toader: „Demnitatea de ministru al Justiției nu am acceptat-o ca să îmi lustruiesc cartea de vizită”
04 Sep 2017   •   22:14

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a afirmat, într-un interviu acordat în exclusivitate lui Mihai Gâdea, la „Sinteza Zilei”, de la Antena 3, că a acceptat portofoliul Justiției asumându-și pe deplin rolul și având la bază o vastă experiență profesională.

”Eu am stat de-a lungul carierei profesionale pe scaune diferite si am exercitat funcții diferite. Noi, aici, ca români, în general, vă asigur că multe funcții în România sunt ocupate fără o acoperire a competențelor profesionale necesare respectivei funcții. Eu am stat pe scaunul de judecător zece ani de zile, la CCR, și am participat în decizii colective la judecata legilor. Acum sunt pe scaunul de ministru al Justiției deși, am mai spus-o și o repet, mi-am asumat o grea misiune. Am suspendat funcției exercițiul de rector la prima universitate din România modernă. (...) De data aceasta sunt pe scaunul ministrului Justiției, cu toate experiențele acumulate până în prezent și cunoscând arhitectura statului de drept. Demnitatea de ministru al Justiției nu am acceptat-o ca să îmi lustruiesc cartea de vizită pentru că, vă mărturisesc faptul că imi era suficientă cea pe care o aveam. Am acceptat propunerea de a ocupa portofoliul Justiției asumându-mi misiunea și rolul pe care știu că îl are ministrul Justiției”, a spus Tudorel Toader, la Antena 3.

 

 

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close