Antena 3 Actualitate Tudorel Toader îl contrazice pe Liviu Dragnea: Ministerul Justiției nu a întârziat procedura de avizare

Tudorel Toader îl contrazice pe Liviu Dragnea: Ministerul Justiției nu a întârziat procedura de avizare

20 Apr 2019   •   19:50
Tudorel Toader îl contrazice pe Liviu Dragnea: Ministerul Justiției nu a întârziat procedura de avizare

Tudorel Toader spune că Ministerul Justiției nu a blocat și nu a întârziat avizare actelor normative. Ministrul demisionar al Justiției spune că în medie, un act normativ a primit aviz în maximum trei zile, contrazicându-l astfel pe Liviu Dragnea.

"O simpla si prima clarificare !

MJ nu a blocat si nici nu a intarziat procedura de avizare si de adoptare a actelor normative.
Multumiri tuturor colegilor din MJ care au facut posibil ca durata medie a avizarii unui proiect normativ, calculata de la inregistrarea si pana la iesirea din minister, sa nu dureze mai mult de 2, 5, maxim 3 zile.

Felicit pe toti colegii din minister care, in procesul de avizare a proiectelor de acte normative, au facut dovada unei depline responsabilitati si a unui inalt profesionalism.
In acest sens, luni voi publica si situatia statistica !" este mesajul postat de Tudorel Toader pe contul sau de socializare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close