Antena 3 CNN Actualitate Tudorel Toader, reacție în scandalul deținuților trimiși din Italia în România pentru a-și ispăși pedepsele: „Vor avea condiții bune”

Tudorel Toader, reacție în scandalul deținuților trimiși din Italia în România pentru a-și ispăși pedepsele: „Vor avea condiții bune”

Tudorel Toader, reacție în scandalul deținuților trimiși din Italia în România pentru a-și ispăși pedepsele: „Vor avea condiții bune”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
03 Apr 2019   •   08:24

13 români condamnați în Italia au fost urcați în avion și trimiși în România pentru a-și ispăși pedepsele. Patru dintre români sunt condamnaţi pentru crimă, şapte pentru răpire şi trafic de fiinţe umane, şi doi pentru jaf.

Întrebat în legătură cu acest subiect, ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat că este o dovadă că celelalte țări europene care vor să repatrieze deținuții români au încredere că aceștia vor avea condiții bune de executare a pedepselor în România. 

„Odată aduși în țară, vor executa pedeapsa în condiții corespunzătoare. Faptul că 13 au fost aduși din Italia, din Danemarca i-am adus pe toți, noroc că nu erau mulți, este încă o dovadă a capacității sistemului ANP-ului penitenciarelor din România de a asigura condiții corespunzătoare”, a spus ministrul Justiției. 

×
Subiecte în articol: tudorel toader România
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close