Antena 3 CNN Actualitate Un turc care ameninţa copiii cu cuţitul este principalul suspect în cazul femeii ucise şi tranşate, al cărei cadavru a fost aruncat lângă autostrada A1. Locuința din Rahova, percheziționată de anchetatori

Un turc care ameninţa copiii cu cuţitul este principalul suspect în cazul femeii ucise şi tranşate, al cărei cadavru a fost aruncat lângă autostrada A1. Locuința din Rahova, percheziționată de anchetatori

Locuința unui suspect în cazul femeii al cărei cadavru dezmembrat a fost aruncat la marginea autostrăzii A1 a fost percheziționată de oamenii legii.

de Delia Bulgaru    |    Bogdan Borza    |    11 Apr 2024   •   10:40

Anchetatorii au făcut legătura între acest suspect și victimă prin intermediul unei probe materiale.

Percheziția a avut loc joi, în cartierul Rahova din București.

"Anchetatorii au intrat în locuința unui bărbat care, potrivit unor surse apropiate investigației, ar fi un fost client al femeii ucise.

Este vorba despre un suspect care locuiește în cartierul Rahova din Capitală. Anchetatorii au ajuns la el după ce au stabilit că sacul în care a fost găsit trupul tranșat al femeii provenea din Sectorul 5.

Cadavrul victimei a fost găsit la sfârșitul săptămânii trecute în apropierea autostrăzii A1. Examenul medico-legal a stabilit că femeia murise cu cel puțin 30 de zile în urmă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La acest moment, suspectul din Rahova este primul pe care anchetatorii urmează să îl audieze.

Până în prezent, au fost audiați mai mulți martori în acest caz, printre care și sora victimei, care a dat-o dispărută pe femeia de 38 de ani la data de 7 martie", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Delia Bulgaru.

Vecinii suspectului din Rahova spun că își feresc copiii de el

"O adevărată desfășurare de forțe aici, în Sectorul 5 al Capitalei: mașini de poliție și jandarmi care au blocat întreaga stradă, în timp ce oamenii legii fac percheziții la persoana despre care ei cred că ar fi principalul suspect în cazul femeii de 38 de ani, ucisă, tranșată și aruncată pe un câmp din apropierea autostrăzii București-Pitești.

A existat un cerc de suspecți care, aparent, a fost acum redus la un principal suspect. Femeia ucisă a plecat de acasă în data de șase martie, după ce i-a spus sorei sale că merge să se vadă cu un individ. Ea nu a mai revenit la domiciliu. Cadavrul său, tranșat, a fost găsit de mai mulți muncitori la marginea autostrăzii A1.

Despre victimă, știm că activa ca escortă și probabil se întâlnea cu foarte mulți bărbați. Cât privește suspectul a cărui locuință din Rahova este percheziționată, acesta este un cetățean turc, om de afaceri, potrivit unor surse apropiate anchetei.

Se bănuiește că el și-a ucis victima chiar în locuința percheziționată, iar căutările oamenilor legii sunt menite să aducă probe în acest sens. 

Vecinii spun că acest cetățean turc aduce frecvent femei în locuința sa și că are un comportament agresiv față de copiii din cartier, pe care i-ar fi amenințat cu briceagul sau cu bâta.

Nu avem încă o confirmare oficială a identității suspectului.

Este important de menționat că fostul iubit al victimei s-a aflat inițial pe lista suspecților, mai ales că victima a cerut două ordine de protecție împotriva acestuia. Acest fost iubit a fost ulterior exclus dintre posibilii făptași de către anchetatori", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Bogdan Borza.

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close