Antena 3 CNN Actualitate Turcul care ar fi ucis-o pe femeia găsită moartă lângă autostrada A1 rupe tăcerea! Declarația bărbatului în fața instanței

Turcul care ar fi ucis-o pe femeia găsită moartă lângă autostrada A1 rupe tăcerea! Declarația bărbatului în fața instanței

Bărbatul turc, suspect în cazul crimei de pe Autostrada București-Pitești, unde a fost găsit cadavrul tranșat al unei femei de 38 de ani din Capitală, rupe tăcerea în fața instanței. 

de Bogdan Borza    |    12 Apr 2024   •   17:11

Individul s-a folosit până acum de dreptul la tăcere și a invocat inclusiv faptul că nu înțelege limba română.

De această dată însă, are un traducător și potrivit surselor Antena 3 CNN, va susține în fața judecătorilor, care decid dacă îl trimit în arest sau nu, că de fapt, victima i se plângea de un alt bărbat. 

În casa din Rahova pe care turcul a transformat-o într-o fortăreață împânzită cu camere video, a fost descoperit sângele damei de companie găsită moartă pe marginea autostrăzii.

Cetățeanul turc va ajunge vineri la Tribunalul Dâmbovița, cel care este suspect că ar fi omorât-o pe femeia de 38 de ani, iar ulterior i-ar fi lăsat corpul pe marginea autostrăzii.

Potrivit anchetatorilor, crima a avut loc în noaptea de 6 spre 7 martie anul acesta, în locuința bărbatului din sectorul 5 al Capitalei.

Bărbatul ar fi dezmembrat ulterior corpul pentru a-l băga în mai mulți saci. 

Potrivit surselor Antena 3 CNN, acesta va susține în fața instanței că nu el este vinovat, ci va da vina pe fostul iubit al victimei. 

×
Subiecte în articol: turc crima
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close