Antena 3 CNN Actualitate Turcia anunță reduceri record la pachetele turistice

Turcia anunță reduceri record la pachetele turistice

Turcia, una dintre puținele destinații unde românii mai pot merge fără să intre în carantină la întoarcere si fără să prezinte un test negativ COVID-19 la granită, anunţă reduceri record la pachetele turistice. În staţiunea Marmaris, de pildă, vizitatorii ajung să plătească chiar si cu 40% mai puțin acum decât în anii anteriori.

Turcia anunță reduceri record la pachetele turistice
Sursa foto: Pixabay.com
de Diana Dragotescu    |    25 Aug 2020   •   16:28

În afara de calitatea serviciilor și ospitalitatea hotelierilor cu care se lauda și până acum, în această perioadă grea pentru turism, Turcia promite și siguranță. 

În stațiunea Marmaris, de pildă, masca este obligatorie atît în interior, cât și în exterior. La intrarea în orice restaurant, turiștilor le este verificată temperatura. În plus, turiştii nu au voie să își ia singuri mâncarea. 

Turiștii români pot veni aici să se relaxeze și să se simtă în siguranță 

Prețul rămâne însă cel mai atrăgator în această perioadă. Hotelierii turci au pus pe piaţă pachete turistice chiar şi cu 40% mai ieftine. Un sejur în Marmaris la un hotel de trei stele, cu mic dejun şi transport incluse costă doar 170 de euro de persoană. Pentru aceeaşi vacanţă, dar la cinci stele, un vizitator plăteşte 330 de euro.  Românii veniți în vacanță în Marmaris spun ca sunt mulțumiți de alegerea făcută. 

Cu peisaje de poveste și cele mai puține cazuri de coronavirus din Turcia, Marmaris își așteaptă turiștii până la jumătatea lui octombrie, cand temperaturile se situează în jurul a 30 de grade Celsius. 

Turcia anunță reduceri record la pachetele turistice

×
Subiecte în articol: turcia vacante
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close