Antena 3 CNN Actualitate Turcia, în top 3 al preferinţelor pentru vacanţă ale românilor în 2011

Turcia, în top 3 al preferinţelor pentru vacanţă ale românilor în 2011

Turcia, în top 3 al preferinţelor pentru vacanţă ale românilor în 2011
Sursa foto: Foto: overseaspropertymall.com
09 Iul 2011   •   23:32

Tot mai mulţi români aleg Turcia ca destinaţie de vacanţă anul acesta. Hotelierii de acolo au speculat mişcarea şi s-au pregătit cu oferte de nerefuzat. Chiar şi pachetele de lux au fost mai accesibile. Până şi vedetele de la noi s-au lăsat convinse şi au fost să-şi petreacă vacanţa la turci.

Bianca şi Daniela sunt două fete frumoase care nu se mulţumesc cu puţin. Vara aceasta, au ales Antalya. Şi nu le-a părut rău. Hotelurile de lux de acolo s-au pregătit intens pentru turişti. Condiţii impecabile de cazare, bufeturi cu mâncare pentru toate gusturile, piscine cu tobogane şi locuri de joacă pentru copii. Dar mai ales numeroase posibilităţi de relaxare şi distracţie pentru adulţi.

Şi viaţa de noapte le-a încântat. Barurile şi cluburile organizează tot felul de petreceri şi concursuri pentru a-şi distra clienţii.

În Antalya, un sejur de o săptămână la un hotel de 5 stele costă 760 de euro. Nu este o sumă mică, dar aveţi absolut totul inclus. Iar dacă mergeţi cu familia, copiii au tarife speciale la cazare. Anul acesta, Turcia se află în top 3 al preferinţelor românilor pentru vacanţa de vară.

 


×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close