Antena 3 CNN Actualitate Un turist a făcut publică lista de prețuri la mâncare din Aeroportul Otopeni: "Este exagerat!"

Un turist a făcut publică lista de prețuri la mâncare din Aeroportul Otopeni: "Este exagerat!"

Explozie de prețuri la mâncare în Aeroportul Otopeni, în plin sezon al vacanțelor. Un sandviș banal a ajuns să coste cât două kilograme de carne de porc. Reacția turiștilor.

Un turist a făcut publică lista de prețuri la mâncare din Aeroportul Otopeni: "Este exagerat!"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Claudia Popovici    |    27 Aug 2023   •   12:00

Un prânz sau o banală gustare la Aeroportul Otopeni scoate din buzunarele românilor şi turiștilor nu mai puțin de 100 de lei de persoană. 

Dovadă stau prețurile făcute publice de un turist care a plecat din România spre Spania.

Potrivit listei de prețuri, numai un sandviș cu pastramă de porc ( 250 grame), a ajuns să coste mai mult decât două kilograme de carne de porc, mai exact 54 de lei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Dacă mai alegem și un desert, de exemplu un ecler cu ciocolată, românii și turiștii mai trebuie să mai scoată din buzunar încă 25 de lei.

Un croissant cu unt ajunge pe Aeroportul Otopeni la 17 lei, iar o apă plată la 0,5 litri costă nu mai puțin de 9 lei, pe când un suc se vinde cu 14 lei.

Citește și: "Este o bătaie de joc "| Români umiliţi la plecarea în vacanţe pe aeroportul Otopeni. Reacţia ANPC

"Preturile sunt mari, dar nu avem ce să facem, este greu, mai ales când ai copii și îți cer ceva de aici", spune o mamă din Aeroportul Otopeni.

"Prețurile sunt exagerat de mari. Cu 100 de lei cât dai pe un sandviș, un desert sau o apă îți faci practic o piață pentru un meniu pe întreaga zi pentru toată familia, dar ce să mai zicem, așa e la aeroport", spune turistul care a făcut publică lista de prețuri la mâncare, pentru antena3.ro.

Lucrurile nu stau bine nici pe litoralul românesc, acolo unde închirierea unui șezlong ajunge între 25-80 de lei pe zi în timpul săptămânii, și, atenție, în acești bani nu este inclusă nicio consumație. 

Citește și: Salariul pe care îl câştigă personalul de serviciu care face curat în avioanele de pe Aeroportul Otopeni

×
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close