Antena 3 CNN Actualitate Un turist şi-a parcat maşina pe plaja din Saturn, printre şezlonguri, iar salvamarii au sunat la Poliţie

Un turist şi-a parcat maşina pe plaja din Saturn, printre şezlonguri, iar salvamarii au sunat la Poliţie

Un turist şi-a parcat maşina, în această dimineaţă, pe plaja din Saturn, printre şezlonguri, şi a rămas blocat, iar salvamarii au sunat la Poliţie.

Un turist şi-a parcat maşina pe plaja din Saturn, printre şezlonguri, iar salvamarii au sunat la Poliţie
de Cătălina Buzoianu    |    22 Iul 2021   •   09:39

Turistul teribilist a ajuns cu maşina chiar pe malul mării, dintr-un motiv încă necunoscut, iar în scurt timp, autoturismul a rămas blocat în nisipul fin de pe plaja din Saturn.

Chiar dacă accesul autovehiculelor este interzis pe plajă, iar amenda este cuprinsă între 10.000 şi 20.000 de lei, turistul a riscat totul şi a condus autoturismul printre şezlonguri, până pe malul mării, acolo unde a rămas împotmolit.

Cu roţile înfundate în nisipul fin, maşina a rămas blocată, iar şoferul nu a mai reuşit să o scoată.

Astfel, salvamarii de pe plaja din Saturn au chemat Poliţia şi echipajele de la Jandarmerie care l-au luat la întrebări pe şofer.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cel mai probabil, turistul va fi amendat.

"Accesul, circulaţia sau staţionarea vehiculelor pe plajele Mării Negre", avertizează Apele Române, care precizează că amenda poate ajunge până la 20.000 lei.

"În cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia s-au sesizat cu privire la faptul că, un autoturism, aparținând unui bărbat, de 43 de ani, din București, se află pe o plajă din stațiunea Saturn.

Acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 10.000 de lei", se arată într-o informare a Poliţiei.

×
Subiecte în articol: Saturn Constanța
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close