Antena 3 CNN Actualitate Român plecat cu grupul în Grecia: "Suntem 24 persoane într-un microbuz, nu se respectă nicio regulă din pandemie. Este o adevărată bătaie de joc!”

Român plecat cu grupul în Grecia: "Suntem 24 persoane într-un microbuz, nu se respectă nicio regulă din pandemie. Este o adevărată bătaie de joc!”

Un român reclamă pe un grup de Facebook faptul că este plecat într-o vacanţă organizată în Grecia, împreună cu un grup de persoane, şi nu se respectă nicio regulă din pandemie. În plus, dacă cineva vrea să se retragă, este penalizat cu 100%, susţine bărbatul.

Român plecat cu grupul în Grecia: "Suntem 24 persoane într-un microbuz, nu se respectă nicio regulă din pandemie. Este o adevărată bătaie de joc!”
de Georgiana Adam    |    24 Sep 2020   •   10:50

Potrivit bărbatului care se plânge pe o reţea de socializare, deşi în grup sunt peste 20 de persoane, nu se respectă distanţa fizică, masca este opţională, iar filtrele de la aerul condiţionat sunt îmbâcsite.

Turist român în Grecia: În cazul în care dorești să te retragi, ești penalizat cu 100%

"Suntem un grup de 24 persoane în Grecia 14.09 - 25.09 într-un microbuz (...). În cazul pandemiei actuale, nu se respectă distanţarea socială, purtatul măștii este opțional, ventilația este defectuoasă și filtrele îmbâcsite, nu sunt dezinfectante. Este o adevărată bătaie de joc marca (...).

Să faci 5000 km într-un microbuz preorăşenesc este o adevărată plăcere. În cazul în care dorești să te retragi ești penalizat cu 100%", este mesajul transmis de un român pe un grup de Facebook.
 

×
Subiecte în articol: vacanţă concediu Grecia
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close