Antena 3 CNN Actualitate Turist român, mesaj viral pe internet, după ce a mărturisit unde își ascunde banii și valorile când face plajă în Grecia

Turist român, mesaj viral pe internet, după ce a mărturisit unde își ascunde banii și valorile când face plajă în Grecia

Un turist român care se pregătește să plece în concediu în Grecia a vrut să știe dacă alți români au soluții mai bune decât el în ceea ce privește protejarea bunurilor valoroase de hoți cât timp face plajă.

Turist român, mesaj viral pe internet, după ce a mărturisit unde își ascunde banii și valorile când face plajă în Grecia
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    26 Iul 2022   •   17:55

Acesta a prezentat problema sa pe grupul de Facebook "Forum Grecia".

"Având în vedere numărul mare de spargeri la mașinile turiștilor și hoții de buzunare care roiesc  prin atracțiile turistice din Grecia, știe cineva de unde pot achiziționa o pereche de slipi impermeabili unde să ascund 5000 de euro, acte, aur, cheile de la mașină și alte obiecte de valoare, în timp ce sunt la plajă?

De obicei le ascund la șezlong lângă umbrelă, în punga de la Lidl printre pateuri, ceapă, roșii și brânză sau în lada frigorifică între sticlele la de bere la doi jumate, dar acum văzând atâtea întâmplări neplăcute, petrecute de curând pe meleagurile zeilor, parcă m-a luat frica și vreau să le iau cu mine în mare. Vă mulțumesc!", a scris românul.

În ajutorul său au sărit ceilalți utilizatori ai grupului.

"Gluma ca gluma, dar există niște huse pentru telefon impermeabile ???. Îți pui banii și actele în ea și o porți la gât după tine în timp ce te îmbăiezi."

"Puneti totul într-un pampers (curat) și îl împăturiți ca și cum ar fi fost folosit. ?"

"Unele plaje, cel puțin în Creta, aveau lockbox. Îți lăsai acolo telefonul, euroii, lanțul de la gât etc. Apoi, îți legai cheia de mână cu un elastic de păr și plecai să faci baie. Dacă pierdeai cheia, ghinion ?"

"Borsetă impermeabilă."

"Mare grijă la verighetă. Aia se fură direct de pe deget!"

"Voi călători singur și mi-am pus această problemă. M-ar ajuta enorm dacă aș putea plăti cu ceasul, în rest pentru acte etc am comandat o gentuță impermeabila, garantată și dacă faci snorkeling" ,  sunt câteva dintre mesajele internauților.

×
Subiecte în articol: Grecia vacanţă
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close