Antena 3 CNN Actualitate Turişti filmaţi când aruncă gunoaie pe spaţiul verde, în nordul staţiunii Mamaia: "Sunt şi ei exact ce au aruncat"

Turişti filmaţi când aruncă gunoaie pe spaţiul verde, în nordul staţiunii Mamaia: "Sunt şi ei exact ce au aruncat"

Trei turişti au fost filmaţi, astăzi, când aruncau gunoaie pe spaţiul verde, într-o parcare din nordul staţiunii Mamaia, în zona Summerland.

Turişti filmaţi când aruncă gunoaie pe spaţiul verde, în nordul staţiunii Mamaia: "Sunt şi ei exact ce au aruncat"
Sursa foto: Facebook | Constanta INFO
de Alin Tarnovschi    |    17 Iul 2022   •   21:13

Fără să le pese o clipă că ceea ce urmează să facă este greşit total pentru o societate civilizată relativ, doi dintre cei trei turişti, proprietari ai unui BMW în care şi-au permis să bage combustibil pentru a ajunge la mare şi în acest an, au fost surprinşi de un martor cu telefonul mobil.

În imaginile publicate pe pagina de Facebook Constanţa INFO se poate observa cum, iniţial, unul dintre aşa-zişii turişti, scoate din portbagajul BMW-ului o ladă pe care o aruncă în spaţiul verde.

Ulterior, un al doilea specimen, prieten cu primul, apucă un alt gunoi pe care, aşa cum a învăţat de la prietenul său needucat, îl aruncă tot în iarbă.

Lângă cei doi bărbaţi se afla şi un al treilea, care, deşi nu a aruncat niciun gunoi, nu pare să fie deranjat de gesturile prietenilor săi şi continuă discuţia cu aceştia ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Turiști în Mamaia Nord, la Summerland. Deci nu e doar parcarea problema, nu?

Turiști în Mamaia Nord, la Summerland. Deci nu e doar parcarea problema, nu?

Publicată de Constanta INFO pe Duminică, 17 iulie 2022

Din nefericire pentru litoralul românesc, pentru oamenii civilizaţi care vor să îşi petreacă zilele libere la malul mării, astfel de specimene trăiesc în grupuri, deci situaţii asemănătoare se întâmplă des.

Gestul celor doi turişti este cu atât mai revoltător cu cât, la numai câteva zeci de metri distanţă de locul în care au fost filmaţi aruncând gunoaie, se află mai multe tomberoane.

Autorităţile locale din Constanţa au anunţat că îi caută pe cei doi bărbaţi pentru a-i amenda.

Clipul video publicat pe Facebook a adunat zeci de comentarii din partea oamenilor revoltaţi, iar printre acestea se numără şi unul care caracterizează situaţia, dar şi turiştii în numai câteva cuvinte: "Sunt şi ei exac ce au aruncat: nişte gunoaie", a scris Gheorghe Radu Radasanu.

×
Subiecte în articol: Mamaia turisti Constanța
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close