Antena 3 CNN Actualitate Turişti pe plaje, cât nisipul mării. A fost cel mai aglomerat weekend din tot sezonul. 200.000 de oameni s-au distrat pe litoral

Turişti pe plaje, cât nisipul mării. A fost cel mai aglomerat weekend din tot sezonul. 200.000 de oameni s-au distrat pe litoral

Turişti pe plaje, cât nisipul mării. A fost cel mai aglomerat weekend din tot sezonul. 200.000 de oameni s-au distrat pe litoral
de O.P.    |    12 Aug 2013   •   05:22

A fost cel mai aglomerat weekend de pe litoral de la începutul sezonului estival. Peste 200 de mii de turişti au acoperit fiecare centimetru de plajă şi au îngroşat conturile patronilor de pe litoral. Aceştia şi-au frecat mâinile de bucurie pentru că preţurile cresc pe măsură ce se adună cât mai mulţi turişti.

Aceeaşi bere, trei preţuri diferite. Costă în funcţie de cât sunt de pline terasele şi de cât de aglomerate sunt plajele.
Comecianţii au studiat terenul şi ştiu exact când pot creşte preţurile, fara sa piarda clienţi. Chiar şi sezlongurile se scumpesc în funcţie de numărul turiştilor.

Acum, un sezlong costă 25 de lei. La baldachine preţurile sunt oi mai mari. Comercianţii trag tare. Vor profit mult, într-un timp scurt, aşa ca nu se dau în laturi de la nimic.

Peste 200 de mii de oameni s-au refugiat la mare, zilele acestea.

Însa, aglomeraţia garanteaza distracţia. Atâta timp cât soarele arde şi berea e rece, nu exista nicio nemulţumire.

Turiştii care vor sa mearga la mare la finalul săptămânii, trebuie sa-şi facă rezervare din timp. Va fi la fel de aglomerat, daca vremea va ţine cu ei.

×
Subiecte în articol: litoral mare turisti turism
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close