Antena 3 Actualitate Turiști rătăciți în Masivul Bucegi. E ireal cum i-au găsit salvamontiștii: „Mai sunt oameni care se plimbă așa pe munte!”

Turiști rătăciți în Masivul Bucegi. E ireal cum i-au găsit salvamontiștii: „Mai sunt oameni care se plimbă așa pe munte!”

23 Oct 2017   •   21:10
Turiști rătăciți în Masivul Bucegi. E ireal cum i-au găsit salvamontiștii: „Mai sunt oameni care se plimbă așa pe munte!”
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Două grupuri de turişti care s-au rătăcit, luni seară, în Masivul Bucegi, în condiţiile în care pe munte este ceaţă şi chiciură, au fost reperate de salvamontiştii din Buşteni şi îndrumate către cabana Piatra Arsă. 

Şeful Serviciului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, a declarat că salvatorii au fost solicitaţi să intervină în cazul a două grupuri care s-au rătăcit în zona Babele, respectiv în zona Vârfului Ciocârlia. 

Turiştii au fost găsiţi şi îndrumaţi către cabana Piatra Arsă, a menţionat sursa citată. 

"Pe o astfel de vreme, mai sunt oameni în pantofi şi adidaşi care se plimbă pe munte. În mai puţin de 3 minute diferenţă, Salvamont Buşteni a primit apelurile de urgenţă de la doua grupuri de turişti rătăciţi în zona Vârfului Ciocârlia şi în zona Babele", se precizează pe pagina de Facebook a Serviciului Salvamont Buşteni. 

Haiduc a informat că pe munte este chiciură, iar vizibilitatea este scăzută din cauza ceţii. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close