Antena 3 CNN Actualitate Turiştii bulgari sunt avertizaţi că se fură mult în România

Turiştii bulgari sunt avertizaţi că se fură mult în România

Turiştii bulgari sunt avertizaţi că se fură mult în România
12 Dec 2008   •   14:39

Ministerul bulgar de Externe a lansat un avertisment referitor la călătoriile de sărbători în România, atrăgând atenţia asupra traficului intens şi furturilor din autoturisme, relatează Sofia Echo, citat de Mediafax. "În timpul călătoriilor în România, nu lăsaţi în autoturisme documente de identitate, telefoane mobile sau alte obiecte de valoare. În ultimele luni s-au înregistrat multe cazuri de furt din vehicule", avertizează comunicatul ministerului.
"De asemenea, în România este de aşteptat ca traficul să fie intens. Recomandăm folosirea altor rute în afară de traseul clasic Bucureşti - Braşov - Sibiu - Deva ? Arad".
Sofia a emis un avertisment similar şi referitor la călătoriile în Grecia, sugerând evitarea centrului oraşelor. "În acest moment, traficul nu este foarte intens pe şoselele din Grecia, dar, de sărbători, situaţia s-ar putea schimba".
Sofia a reamintit că sindicatele din Grecia se pregătesc de grevă pe 22 decembrie, situaţie ce ar putea conduce la blocaje în punctele de trecere a frontierei.
Antena3.ro

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close