Antena 3 CNN Actualitate Turiştii de pe litoral au plecat de pe plajă şi s-au îndreptat spre Delfinariu şi spre portul militar

Turiştii de pe litoral au plecat de pe plajă şi s-au îndreptat spre Delfinariu şi spre portul militar

Turiştii de pe litoral au plecat de pe plajă şi s-au îndreptat spre Delfinariu şi spre portul militar
Sursa foto: Foto: Mediafax
11 Aug 2012   •   23:00

Litoralul şi-a pus pălărie de nori. Aşa că turiştii s-au reorientat. Unii au mers, pentru prima dată, în portul militar din Constanţa. Acolo au vizitat nave de război şi au urcat pe fregata Ferdinand, vasul care va pleca în misiune, la vânătoare de piraţi. Alţii au preferat să privească delfinii, chiar dacă au stat ore întregi la coadă la bilete.

Când cei mici comandă, părinţii execută. Cum vremea rea i-a alungat de pe plajă, miile de turişti s-au îmbulzit ore întregi la coadă la bilete pentru Delfinariu. A fost mai ceva ca la un concert. De data asta, însă, vedetele au fost Ni Ni, Chen Chen şi Pei Pei, trei delfini jucăuşi. Ca să-i mulţumească pe toţi, organizatorii au fost nevoiţi să mai adauge un spectacol.

Delfinii nu s-au supărat, chiar dacă au avut mai mult în muncă. Au fost într-o formă de zile mari.

În acordurile fanfarei, mulţi curioşi au pus pentru prima dată piciorul pe o navă militară. Vedeta a fost fregata Ferdinand, care va pleca luna viitoare în Golful Aden, zonă cunoscută pentru atacurile piraţilor asupra vapoarelor civile. Militarii români se vor alătura misiunii Atlanta.

Nava militară Mărăşeşti a fost la un pas să plece în misiune. Condusă de vizitatori. Şi asta pentru că membrii echipajului au stat tot timpul la bord şi şi-au împărtăşit secretele.

Cei care nu au apucat să meargă astăzi în Portul Constanţa mai au ocazia să vadă vasele flotei militare româneşti de ziua Marinei, pe 15 august.

×
Subiecte în articol: turisti litoral vedete delfini copii
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close