Antena 3 CNN Actualitate Turiştii de pe litoral vor putea vizita staţiunile cu autocarul, în sistem "hop on - hop off"

Turiştii de pe litoral vor putea vizita staţiunile cu autocarul, în sistem "hop on - hop off"

Turiştii de pe litoral vor putea vizita staţiunile cu autocarul, în sistem "hop on - hop off"
Sursa foto: Foto: calatoresc.ro
14 Iul 2012   •   13:08

Turiştii care vor să facă turul litoralului românesc şi să viziteze staţiunile de pe traseul Mamaia - Vama Veche pot circula cu autocarul, în sistem ''hop on - hop off'',  folosind acelaşi bilet de călătorie în valoare de 15 lei pe parcursul unei zile, conform Agerpres.
   
Potrivit preşedintelui Asociaţiei Litoral - Delta Dunării (ALDD), Corina Martin, facilitatea respectivă este o noutate pentru litoral, cu acelaşi bilet putându-se circula într-o zi cu mai multe mijloace de transport, din oră în oră, curse efectuate de o firmă particulară. Preţul tichetului de călătorie este de 15 lei, iar minorii cu vârsta de sub 6 ani beneficiază de gratuitate.
   
''Este vorba despre un autocar care asigură turiştilor un tur al staţiunilor de pe litoral. Ceea ce aduce nou această cursă este faptul că turistul poate coborî din autocar în Eforie, de exemplu, poate vizita staţiunea, pentru ca, apoi, cu acelaşi bilet, să îşi continue călătoria cu următorul autocar spre Neptun şi apoi din nou mai departe. Practic, cu acelaşi bilet, poţi vizita toate staţiunile pe parcursul unei zile'', a informat, printr-un comunicat remis sâmbătă presei, reprezentanta ALDD.
   
Conform acesteia, hotelurile şi terasele de pe litoral au început de vineri să fie ''pline'', gradul mediu de ocupare fiind de circa 80%.
   
Turiştii aflaţi pe litoral mai pot petrece timpul liber făcând plimbări cu autobuzele etajate pe ruta Constanţa - staţiunea Mamaia sau tururi aeriene ale aceleiaşi staţiuni, cu telegondola.

×
Subiecte în articol: turisti litoral Sistem
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close