Antena 3 CNN Actualitate Turistul luat de o viitură în Masivul Bucegi a fost găsit mort

Turistul luat de o viitură în Masivul Bucegi a fost găsit mort

Turistul luat de o viitură în Masivul Bucegi a fost găsit mort
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    23 Iun 2012   •   21:06

Turistul care a fost luat de o viitură, sâmbătă după-amiază, pe Valea Bucşoiului, din Masivul Bucegi, a fost găsit mort, în cursul serii, de echipele de salvamontişti care au plecat în căutarea lui.

Trupul neînsufleţuit al tânărului a fost descoperit la câteva sute de metri de locul în care a fost luat de viitură, a declarat şeful Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, potrivit Mediafax.

Acesta a precizat că cei doi prieteni ai tânărului mort au fost şi ei găsiţi şi recuperaţi, iar merg cu ei spre Cabana Omu.

Şeful Salvamont Buşteni nu a putut da detalii despre vârsta, numele sau localitatea din care provine tânărul luat de viitură şi găsit mort.

Potrivit procedurilor, cadavrul va fi dus la Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei în deverea stabilirii cauzelor morţii.

Tânărul a fost luat de o viitură, sâmbătă după-amiază, pe Valea Bucşoiului, din Masivul Bucegi, salvamontiştii din Buşteni plecând în căutarea acestuia, după ce au fost anunţaţi de către cei doi prieteni ai tânărului.

Operaţiunea salvamontiştilor a fost extrem de dificilă, în condiţiile în care pe munte este furtună, iar trăsnetele sunt extrem de dese şi puternice, şi la ora transmiterii acestei ştiri în staţiunea Buşteni plouând torenţia.

Tânărul a urcat pe munte împreună cu doi prieteni, un băiat şi o fată, iar la un moment dat a fost luat de viitură foarte puternică, prietenii lui cerând ajutor.



×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close