Antena 3 CNN Actualitate TVR se pregăteşte de schimbarea parcului auto. Vezi cât valorează maşinile

TVR se pregăteşte de schimbarea parcului auto. Vezi cât valorează maşinile

TVR se pregăteşte de schimbarea parcului auto. Vezi cât valorează maşinile
de G.S.    |    28 Sep 2013   •   09:47
Televiziunea de stat se pregăteşte să cumpere 140 de autoturisme de lux pentru transportule chipelor de filmare, alocând pentru această achiziţie circa 6,3 milioane de euro, adică aproximativ 45.000 de euro pentru fiecare autovehicul, conform pesurse.ro.
 
TVR susţine că doreşte prin această achiziţie să îşi înoiască parcul auto, chiar dacă bugetul este deja suprasolicitat. 
 
Procedura de achiziţie a fost deja aprobată de Consiliul de Administraţie al TVR pe 15 mai. Conducerea TVR a apelat însă la un tertip, pentru a se asigura ca hotărârea de achiziţie trece prin filtrul Consiliului de Administraţie. 
 
Referatul prezentat membrilor CA al TVR a fost doar o expunere de motive pentru necesitatea împrospătării parcului auto. Nu s-a spus însă niciun cuvânt despre sumele uriaşe care urmează să fie plătite, susţin surse din Consiliul de Administraţie al TVR, citate de cotidianul amintit.
 
De asemenea, conducerea TVR nu a dat niciun fel de date despre dotările şi caracteristicile autoturismelor. Prin urmare, 10 din cei 11 membri ai CA prezenţi la şedinţă au votat “pentru", iar unul s-a abţinut.
 

×
Subiecte în articol: TVR schimbare valoare masini buget autoturisme

Poliţiştii nu au mai întâlnit aşa ceva niciodată

Un şofer din Bucureşti a ieşit pozitiv la şapte din cele opt substanţe pe care aparatul Drugtest este programat să le detecteze

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close