Antena 3 CNN Actualitate Tzancă Uraganul, dedicaţii şi artificii la un priveghi cu sute de participanţi, înghesuiţi într-o casă

Tzancă Uraganul, dedicaţii şi artificii la un priveghi cu sute de participanţi, înghesuiţi într-o casă

Un privechi într-o familie de romi a fost prilej de rotunjire a veniturilor pentru interpretul Andrei Velcu, mai bine cunoscut românilor drept Tzancă Uraganul. Într-o casă în care au intrat sute de oameni, acesta a primit dedicaţii din partea membrilor familiei, punându-se pe sine în pericol, întrucât nu s-a respectat nicio regulă de prevenire a infectării cu COVID.

Tzancă Uraganul, dedicaţii şi artificii la un priveghi cu sute de participanţi, înghesuiţi într-o casă
de Georgiana Adam    |    06 Ian 2021   •   20:55

Priveghiul la care au participat peste două sute de persoane a avut loc miercuri seara şi a fost transmis în direct pe Facebook de un cameraman de evenimente.

Într-o casă unde au intrat sute de oameni, la catafalcul regretatului, alături de familie a stat şi Andrei Velcu, unul dintre cei mai bine cotaţi cântăreţi de manele din România. Publicul îl ştie drept Tzancă Uraganul, iar melodiile sale sunt mereu în tendinţe pe youtube acolo unde strânge milioane de vizualizări în doar câteva zile de la lansarea oricărei piese.

Revenind la priveghiul de pomină, Tzancă Uraganul a fost invitat să cânte în memoria decedatului. Artistul este filmat cum primeşte dedicaţii de la familia îndurerată, dedicaţii însoţite de bancnote de 50 sau 100 de lei.

În jurul sicriului sunt zeci de oameni şi se pot vedea alte sute în spate şi afară. Oamenii stau înghesuiţi, filmează cu telefonul mobil, plâng şi îl jelesc pe mort.

În mulţime sunt şi mulţi copii. Doar câteva persoane poartă mască de protecţie, care oricum este inutilă având în vedere aglomeraţia din casa respectivă.

O dorinţă a decedatului, pe patul de moarte a fost ca la înmormântarea sa să fie trase şi focuri de artificii, lucru anunţat de Tzancă Uraganul într-unul din live-urile transmise pe Facebook. La un moment dat, mulţimea a ieşit afară pentru a vedea spectacolul de pe cer, pentru ca mai apoi oamenii să se înghesuie din nou, lângă sicriu (min 6,40 pe transmisiune). 

×
Subiecte în articol: Tzanca Uraganul
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close