Antena 3 CNN Actualitate Ucigaşul lui Caiac, liderul lumii interlope din Oltenia, arestat de FBI în SUA

Ucigaşul lui Caiac, liderul lumii interlope din Oltenia, arestat de FBI în SUA

Cătălin Mavrichie, ucigașul celebrului lider interlop craiovean Mihai Pîrvu, a fost arestat în SUA, unde a ajuns fraudulos, la scurt timp după ce a fost eliberat condiționat din penitenciar.

Ucigaşul lui Caiac, liderul lumii interlope din Oltenia, arestat de FBI în SUA
Sursa foto: Arhivă Antena 3
de Alexandra Dima    |    09 Mar 2023   •   13:51

Cătălin Mavrichie a intrat în atenţia oamenilor legii în 2008 după ce l-a ucis pe liderul interlopilor din Oltenia, Mihai Pîrvu, zis Caiac. Cei doi s-au certat după o partidă de poker jucată pe 50.000 euro.

În urma degenerării conflictului, Caiac l-ar fi atacat cu o sabie, în timp ce Mavrichie a folosit un pistol cu glonț. Judecat în stare de arest, Mavrichie a fost condamnat, în cele din urmă, la 18 ani de detenție, însă a fost eliberat condiționat după ce a executat 13 ani.

Ajuns ilegal peste Ocean după eliberarea condiţionată, Cătălin Mavrichie a aderat la o grupare formată din imigranți români, din care ar fi făcut parte și vloggerul asociat lumii interlope Niky Percea, aflat şi el ilegal în America.

Gaşca de infractori se ocupa atât de clonarea cardurilor bancare, cât și de fraudarea statului american, prin încasarea ilegală, cu acte false, a unor ajutoare acordate firmelor afectate de restricțiile impuse în perioada pandemiei.

La începutul lunii martie, autoritățile federale americane ar fi început destructurarea grupării și au demarat un val de rețineri, notează Gândul.

Cătălin Mavrichie ar fi fost prins în flagrant chiar în timp ce scotea bani de pe un card clonat.

Dacă va fi găsit vinovat va executa o pedeapsă într-un penitenciar federal, după care va fi expulzat și trimis înapoi în România.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: FBI SUA
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close