Antena 3 CNN Actualitate Ucis de propriul fiu: Un fost medic din Timişoara şi-a înjunghiat tatăl de 20 de ori

Ucis de propriul fiu: Un fost medic din Timişoara şi-a înjunghiat tatăl de 20 de ori

Ucis de propriul fiu: Un fost medic din Timişoara şi-a înjunghiat tatăl de 20 de ori
Sursa foto: Foto: ziuadevest.ro
31 Mar 2011   •   11:21

Un bărbat de 47 de ani din Timişoara, fost medic, i-a îngrozit miercuri noapte pe procurorii criminalişti. Bărbatul şi-a ucis cu sânge rece propriul tată. L-a secerat pe bătrânul de 74 de ani cu peste 20 de lovituri de cuţit. Omul suferea de câţiva ani de o boală psihică, iar acest lucru l-a obligat să renunţe să mai profeseze. Se mutase cu părinţii lui care îi administrau tratamentul pentru boală.

Nimeni nu ştie de fapt ce s-a întâmplat în mintea bărbatului de 47 de ani. Din senin, fostul medic s-a năpustit cu un cuţit asupra tatălui său.

Când a văzut că tatăl său nu mai mişcă, bărbatul s-a întors liniştit în casă, a lăsat cuţitul în chiuveta din bucătărie şi apoi s-a dus să se culce. Vecinii au auzit strigătele disperate ale victimei şi au chemat imediat ajutoare.

Fiul a lovit fără milă. Şi-a mutilat tatăl cu cel puţin 20 de lovituri de cuţit, dintre care cele mai multe în zona gâtului şi a toracelui. Una dintre lovituri i-a sfâşiat bătrânului abdomenul. Totul ar fi pornit, se pare, de la o ceartă între cei doi.

Mama bărbatului luase, se pare, câteva somnifere. Nu a auzit şi nu a ştiut nimic până când au trezit-o poliţiştii. Bărbatul de 47 de ani suferă de probleme psihice de ani de zile. Înainte lucra ca medic, dar boala l-a obligat să înceteze să-şi mai practice meseria.

De când a fost diagnosticat, omul s-a mutat cu părinţii săi care îi purtau de grijă. Se pare însă că a avut şi în trecut certuri cu tatăl său. 

 


×
Subiecte în articol: Timisoara injunghiat doctor
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close