Antena 3 CNN Actualitate Ucisă cu sânge rece de ginerele ei, pentru că nu ar fi fost de acord cu secta la care aderaseră. Cadavrul femeii, sfâşiat de câini

Ucisă cu sânge rece de ginerele ei, pentru că nu ar fi fost de acord cu secta la care aderaseră. Cadavrul femeii, sfâşiat de câini

Ucisă cu sânge rece de ginerele ei, pentru că nu ar fi fost de acord cu secta la care aderaseră. Cadavrul femeii, sfâşiat de câini
de O.P.    |    26 Dec 2012   •   07:58

Descoperire macabră în judeţul Bihor. Trupul sfâşiat de câini al unei femei a fost găsit la marginea unui sat, la 35 de kilometri de Oradea. Se bănuieşte că ar fi vorba despre crima comisă de avocatul orădean Cosmin Moraru şi soţia lui. Cei doi sunt suspectaţi că au ucis-o pe mama femeii, iar în acest moment sunt în custodia autorităţilor elveţiene.

Descoperirea macabră făcută în zona satului bihorean Nădar ar putea elucida o crimă comisă la începutul lunii decembrie.Cadavrul ar aparţine soacrei avocatului Cristian Moraru, cel care urmează să fie extrădat de autorităţile elveţiene, după ce pe numele său şi al soţiei sale, Krisztina, a fost emis un mandat internaţional.



Cei doi sunt posibili suspecţi în legătură cu dispariţia soacrei avocatului, cea despre care unii apropiaţi ai cuplului Moraru spun că ar fi fost ucisă, iar corpul ei ascuns. Cei doi au dispărut încă de la începutul acestei luni, dar au fost prinşi în Elveţia.

Trupul victimei a fost găsit înfăşurat într-o folie, iar capul acoperit cu un sac negru. În urmă cu aproape o lună, vecinii avocatului l-au văzut pe acesta murdar de sânge şi cărând în spate tot un sac negru.

Femeia ar fi fost ucisă pentru că nu era de acord cu secta religioasă din care făceau parte fiica şi ginerele ei. Cei doi urmează să fie extrădaţi din Elveţia.

×
Subiecte în articol: crima crime violente crime violente
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close