Antena 3 CNN Actualitate Ucişi de indiferenţă şi de legea mult prea permisivă. Doi bătrâni şi un copil, striviţi de zidurile unei case vechi

Ucişi de indiferenţă şi de legea mult prea permisivă. Doi bătrâni şi un copil, striviţi de zidurile unei case vechi

Ucişi de indiferenţă şi de legea mult prea permisivă. Doi bătrâni şi un copil, striviţi de zidurile unei case vechi
Sursa foto: Foto: Mediafax
27 Iul 2012   •   07:29

Indiferenţa şi legislaţia permisivă i-au ucis aseară pe doi bătrâni din Tmiş şi pe nepotul lor de zece ani. Un zid al unei case părăsite, care trebuia demolată de mult, s-a prăbuşit peste locuinţa lor şi au fost îngropaţi de vii sub câteva tone de moloz. Pompierii au ajuns cât de repede au putut la locul tragediei şi au început să sape în grămada de cărămizi. Dar nu le-au mai putut salva pe cele trei victime.

Autorităţile ar fi somat-o de mai multe ori pe prorpietară să demoleze clădirea şi chiar i-ar fi dat amenzi în valoare de 200 de milioane de lei. Dar casa a rămas în picioare... până aseară.

Aseară bătrânii au decis să se culce în clădirea care se afla lângă zidul şubrezit. Şi nepotul lor s-a întins lângă ei. Toţi trei au fost scoşi fără vlagă de sub mormanul de dărâmături.

Noaptea trecută a plouat foarte mult şi din această cauză s-ar fi prăbuşit zidul casei părăsite. Poliţiştii trebuie să stabilească acum cine va plăti pentru moartea celor doi bătrâni şi a nepotului lor.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close