Antena 3 CNN Actualitate Ucrainean care transporta peste 1.000 de pistoale suspecte, prins în Vama Negru Vodă

Ucrainean care transporta peste 1.000 de pistoale suspecte, prins în Vama Negru Vodă

Polițiștii aflați la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă au depistat, într-un camion condus de un cetățean ucrainean, peste 1.000 de pistoale suspecte de a fi arme letale.

Ucrainean care transporta peste 1.000 de pistoale suspecte, prins în Vama Negru Vodă
Sursa foto: Poliția Română
31 Mar 2023   •   11:40

La volanul camionului care a fost oprit la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, pe data de 30 martie, se afla un cetățean ucrainean, care, potrivit documentelor, trebuia să transporte pistoale cu gaze pentru o societate din Ucraina.

Cu toate acestea, polițiștii au bănuit că bărbatul ar fi putut să transporte arme care fac parte din categoria celor letale și au decis să realizeze un control amănunțit.

Astfel, oamenii legii au însoțit ansamblul rutier în Portul Constanța și au desigilat cutiile aflate în compartimentul pentru marfă.

În urma verificărilor, polițiștii au descoperit că 60 de cutii conțineau 1.200 de pistoale suspecte de a fi arme letale.

Citește și: Percheziţii în sute de case din Maramureş. Localnicii, suspectaţi că au minţit că au grijă de refugiaţi ucraineni şi au încasat milioane de euro

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pistoalele au fost ridicate în vederea expertizării, iar poliţiştii efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. 

 

 

×
Subiecte în articol: pistoale ucrainean Politia de frontiera
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close