Antena 3 CNN Actualitate Udrea a rămas FĂRĂ Cocoş. Fotografii memorabile din viaţa de cuplu a celor doi foşti soţi

Udrea a rămas FĂRĂ Cocoş. Fotografii memorabile din viaţa de cuplu a celor doi foşti soţi

Udrea a rămas FĂRĂ Cocoş. Fotografii memorabile din viaţa de cuplu a celor doi foşti soţi
de O.P.    |    11 Iun 2013   •   07:22

Este abia luna iunie dar cu siguranţă putem spune deja că avem parte de divorţul anului. Blonda de la Cotroceni, Elena Udrea şi Dorin Cocoş şochează pe toată lumea şi anunţă că au divorţat.

Elena Udrea a divorţat de şoţul ei, Dorin Cocoş

Mai aveau câteva luni şi ar fi împlinit 10 ani de casnicie. Nu au mai apucat însă. Oficial, carierele diferite i-au ţinut departe unul de altul şi le-au afectat casnicia. Neoficial, gurile rele vorbesc de faptul că relaţia lor scârţia serios de câţiva ani.

Au tranşat divorţul scurt şi rapid la notar, iar acum vor să fie prieteni. Mai au un test de trecut. Cel al împărţirii averii care se ridică la câteva zeci de milioane de euro. 

Divorţul dintre Dorin Cocoş şi Elena Udrea a luat prin surprindere pe toată lumea. Despărţirea celor doi s-a pronunţat simplu şi rapid, la notar.

"După 10 ani, căsătoria noastră a luat sfârşit astăzi, 10.06.2013, în mod amiabil şi în faţa notarului."

Într-un comuniat remis presei, cei doi explică şi cum s-a ajuns la divorţ.

"Faptul ca avem cariere atât de diferite şi, în cazul nostru, chiar incompatibile, unul politica, altul afaceri, ne-a privat de timpul petrecut împreuna necesar relaţiei şi a supus casatoria unor presiuni din exterior care au afectat-o iremediabil."

Viaţa în doi a început pentru Elena Udrea şi Dorin Cocoş pe 26 decembrie 2003. Au spus DA tot simplu, cum au spus şi-acum adio, la Consulatul României din New York. Nuntă însă, nu au făcut-o niciodată.

Acum, Blonda de la Golden Blitz şi omul de afaceri ar mai avea de împarţit averea şi... creditele. Potrivit declaraţiei de avere a Elenei Udrea, foştii soţi ar avea împreuna un bloc cu patru etaje, în zona Floreasca. Pentru care ar fi facut un credit de 3 milioane de euro. Cei doi mai deţin împreuna şi firma Dalli International Co în care fiecare avea câte 50 la suta.


×
Subiecte în articol: Elena Udrea Elena Udrea Dorin Cocos
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close