Antena 3 CNN Actualitate Udrea află astăzi dacă scapă de arest în dosarul Gala Bute. Prietena fostei şefe PMP pune paie pe foc şi atacă DNA

Udrea află astăzi dacă scapă de arest în dosarul Gala Bute. Prietena fostei şefe PMP pune paie pe foc şi atacă DNA

Udrea află astăzi dacă scapă de arest în dosarul Gala Bute. Prietena fostei şefe PMP pune paie pe foc şi atacă DNA
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Mar 2015   •   08:38

Elena Udrea află astăzi dacă mai stă o lună în arest preventiv după data de 26 martie, când îi expiră mandatul. Magistraţii de la Înalta Curte vor judeca prelungirea mandatului de arestare în dosarul Gala Bute.

Între timp, protejata lui Traian Băsescu a scăpat de o altă măsură preventivă: arestul la domiciliu, în dosarul Microsoft.

Într-o zi atât de importantă pentru Elena Udrea, prietena care a vizitat-o în arest după confruntarea cu denunţătorii, Ruxandra Dragomir, pune paie pe foc şi ia la ţintă DNA.

Ea acuză procurorii că au dat informaţii mincinoase presei, după ce Elena Udrea i-ar fi mărturisit că lucrurile ar fi stat cu totul altfel şi că i-ar fi demascat pe denunţătorii din dosarul Gala Bute.

"Din lipsă de probe procurorii vor să împingă dosarul în altă direcţie. Iar în urma confruntarilor dintre Elena şi denunţători, DNA a aruncat în spaţiul public, spre deliciul presei, doar ce le-a convenit din stenograme. Noi ce putem face? Să nu îl credem pe domnul avocat Striblea, sau eu să nu o cred pe Elena care vineri în timpul vizitei mi-a spus cu totul altceva faţă de ceea ce a lansat presei DNA? Cred că DNA ar trebui sa prezinte opiniei publice stenogramele complete. Altfel, eu văd reţinerea Elenei fără probe şi mutarea bătăliei din sala de judecată pe ecranele televizoarelor", a scris aceasta pe Facebook.

Mai mult, Ruxandra Dragomir acuză procurorii DNA, în aceeaşi postare, că se ocupă de ratingurile televiziunilor şi somează judecătorii Înaltei Curţi să nu ia de bună probatoriul acestora.

Şi avocatul Striblea a încercat să sugereze după confruntări că Elena Udrea a demonstrat că denunţătorii sunt cei care mint

Potrivit surselor oficiale însă, toţi denunţătorii şi-ar fi menţinut declaraţiile, iar Elena Udrea şi-a făcut singura viaţa mai grea.  În urma acestor confruntări procurorii DNA au cerut prelungirea arestului preventiv pentru Elena Udrea.

×
Parteneri
Schimbarea care îi vizează pe toţi şoferii români, din iunie 2023
x close