Antena 3 CNN Actualitate Foştii acoliţi vorbesc despre şpăgi uriaşe ajunse la Elena Udrea. Iată încă o mărturie

Foştii acoliţi vorbesc despre şpăgi uriaşe ajunse la Elena Udrea. Iată încă o mărturie

Foştii acoliţi vorbesc despre şpăgi uriaşe ajunse la Elena Udrea. Iată încă o mărturie
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Oct 2015   •   17:30

Elena Udrea a primit, astăzi, lovitură după lovitură în dosarul Gala Bute. Foştii acoliţi, Ana Maria Topoliceanu şi Gheorghe Nastasia, au recunoscut absolut toate acuzaţiile DNA în faţa instanţei, au povestit cum ajungeau şpăgile la Elena Udrea şi au cerut aprobarea acordului de recunoaştere a vinovăţiei, pentru a obţine pedepse mai mic. 

 
Apărătorii Elenei Udrea s-au opus acestor acorduri. În plus, au cerut şi ridicarea măsurii controlului judiciar pe motiv că declaraţiile date astăzi în instanţă ar fi fost contradictorii.
 
 
UDREA, COMISION ŞI PENTRU PLĂŢILE DE C.N.I.
 
"El (n.r. Ştefan Lungu) a spus că trebuie să fac şi eu un efort. Pe parcurs am înţeles ce înseamnă acel efort. Era vorba să virez acei zece la sută prin firmele lui Lungu din banii primiţi de la CNI. Acele contracte nu erau necesare firmei mele. El nu mi-a spus că ar fi vorba cu anume persoane din Ministerul Turismului sau CNI.  Eu i-am spus valoarea lucrărilor mele. Am fost de acord să îi plătesc acest comision în modalitatea propusă de Lungu, prin firma lui Last Time Studio. E adevărat că am transferat la această firmă toate actele din actul de sesizare.(...) Ştim amândoi de ce le-am făcut. Era o modalitate de a plăti procentul de zece la sută din încasările de la CNI.(...) Lungu nu mi-a spus niciodată cum a reuşit să rezolve problema plăţilor la societatea mea.(...) Nu am vorbit cu alte persoane despre această problemă. Am mai vorbit cu Topoliceanu, dar strict pe chestiuni de serviciu, pur tehnice", a declarat în faţa instanţei Dragoş Botoroagă, administrator Consmin.
 
Mărturia lui Dragoş Botoroagă a fost prezentată vineri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Citiţi şi Dosarul Gala Bute. Gheorghe Nastasia a declarat că i-a dat o geantă cu 900.000 de euro Elenei Udrea
 
 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close