Antena 3 CNN Actualitate Udrea îi atacă pe cei care i-au criticat pictorialul: Interviul i-a „înfierbântat" pe misoginii comentatori politicieni

Udrea îi atacă pe cei care i-au criticat pictorialul: Interviul i-a „înfierbântat" pe misoginii comentatori politicieni

Udrea îi atacă pe cei care i-au criticat pictorialul: Interviul i-a „înfierbântat" pe misoginii comentatori politicieni
Sursa foto: Foto: www.videonews.ro/ tabu
02 Noi 2011   •   14:19

Elena Udrea îi critică dur pe cei care au îndrăznit să comenteze apariţia sa într-un pictorial inedit publicat de o revistă pentru femei. Udrea vorbeşte despre ''comentatori politicieni misogini'', pe care îi trimite să analizeze socialismul politic.

Elena Udrea spune că se simte bine în pielea ei, dar a vrut să întruchipeze şi alte personaje. A pozat pentru o revistă pentru femei în postura unora dintre cele mai puternice femei din lume: Cleopatra, Jackie Kennedy sau Margaret Thatcher. Pentru asta a fost nevoie inclusiv să se facă brunetă.

După ce în presă au apărut comentarii, Udrea a simţit nevoia să răspundă.

"Am văzut că interviul i-a „înfierbântat" pe misoginii comentatori politicieni. Le recomand tuturor să încerce să treacă peste propriile lor umori şi tare sociale demne de cretacicul patriarhal. Ar face bine să se concentreze mai mult pe ce se întâmplă în jurul nostru şi să analizeze mai mult cum socialismul politic, căruia-i suflă-n vele, prăbuşeşte lumea economică", a scris ministrul pe blogul său.

 


×
Subiecte în articol: Elena Udrea pictorial Margaret Thatcher
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close