Antena 3 CNN Actualitate Udrea îl bagă pe Băsescu la pușcărie?

Udrea îl bagă pe Băsescu la pușcărie?

Udrea îl bagă pe Băsescu la pușcărie?
14 Dec 2015   •   19:36

Elena Udrea ne informează senină că Traian Băsescu obișnuia să ceară socoteală SRI pentru diverse acțiuni precum mandatele de ascultare pe siguranță națională. Și nu doar cerea socoteală, ci și ordona încetarea sau, putem bănui, după caz, inițierea unui asemenea mandat.

Radu Tudor afirmă că, în cazul în care acest jurnal al Elenei Udrea este real, această mărturie poate să ducă la apariția unor acuzații și a unui dosar penal pentru Elena Udrea și pentru Traian Băsescu.

''Dacă este real acel jurnal scris de Elena Udrea înseamnă că ei au intervenit la o structură de securitate națională pentru a opri niște interceptări, fapt care este de o gravitate fără precedent. Nu știm pe ce criterii au decis ei să intervină și să ceară SRI-ului să nu mai facă interceptări. Cert este că ce ne spune acum DNA demonstrează că era un temei pentru interceptarea unor oameni. Și eu în emisiunea ''La ordinea zilei'' am spus că aș vrea sa știu și eu ce a discutat Udrea cu Băsescu în cei 10 ani de mandat, dacă se poate'', a spus Radu Tudor.

La rândul său, analistul Bogdan Chireac afirmă că jurnalul Elenei Udrea nu este o declarație oficială dată în fața procurorului, a judecătorului, a unei autorități.
''Ce spune dânsa acolo - probabil că așa au stat lucrurile - dar, nu poate fi dovedit așa ceva. Deci, un dosar penal pe această speță, în opinia mea, nu se poate face.



×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close