Antena 3 CNN Actualitate Udrea, în trocarici. Prin ce peripeţii a trecut ministrul la inaugurarea miniportului din Sfântu Gheorghe

Udrea, în trocarici. Prin ce peripeţii a trecut ministrul la inaugurarea miniportului din Sfântu Gheorghe

Udrea, în trocarici. Prin ce peripeţii a trecut ministrul la inaugurarea miniportului din Sfântu Gheorghe
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Sep 2011   •   15:07

Vizita Elenei Udrea în Delta Dunării, pentru inaugurarea oficială a miniportului din Sfântu Gheorghe, a fost plin de peripeţii. Pe lângă oficiali, în întâmpinarea ministrului au venit şi doi câini vagabonzi. Muncitorii care au avut grijă ca totul să arate bine pentru eveniment au avut şi ei probleme din cauza unei bănci rupte, pe care au lipit-o cu scotch. Elena Udrea s-a plimbat şi cu trocariciul, un mijloc de transport care constă într-o remorcă tractată de o maşină sau un tractor

Muncitorii au găsit o soluţie originală de a repara una dintre băncile miniportului din Sfântu Gheorghe, chiar înainte de sosirea ministrului Elena Udrea: au lipit-o cu scotch.

Elena Udrea a fost întâmpinată de oficialii din Sfântu Gheorghe chiar pe şalupa rapidă care a adus-o în Deltă. O parte dintre aceştia au ţinut să o felicite pentru venire chiar în cabina de sub puntea vasului, în timp ce alţii au aşteptat-o să urce pe punte.

Prin mulţimea venită în cinstea Elenei Udrea şi-au făcut loc şi doi câini maidanezi. Ministrul Dezvoltării a aflat şi că singurul mijloc de transport din Sfântul Gheorghe este trocariciul, o remorcă tractată de un tractor sau o maşină.

 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea sfantu gheorghe inaugurare
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close